BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
MEDYA

Kara Sevda 73. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 73. yeni bölümüyle 14 Haziran 2017 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 14 Haziran 2017 Çarşamba akşamı Star'da...

Emir’in, Deniz ve Zeynep’i göstere göstere yuvalarından kaçırması Kemal’le Nihan’a hayatlarının şokunu yaşatır. O geceden geriye kalan tek şey Emir’in dümeni bırakmaya niyeti olmadığını anlatan mektubudur.

Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girer. Emir ince ince kurduğu oyunun mutlak galibi olduğunu düşünürken Zeynep’in kaçmak için aradığı fırsat ayağına gelir. Emir’in çaresizliği, Zeynep’in umudu olacaktır.

Gözünü karartan Kemal, Emir’in hapishanedeki adamı Mehmet’i konuşturmak için bugüne kadar başvurmadığı bir yolu dener. Hakan da bu yolda Kemal’in en büyük yardımcısı olacaktır.

Nihan çaresizlik içinde boğuşurken Emir’in üstlerindeki gözünü fark etmeyi başarır. ‘Küçük bir kuşun’ taşıdığı ipucu Nihan’ı evladına kavuşturacak yardım halatına dönüşür.

Nihan ile Kemal, Emir’e adım adım yaklaşırken, Emir Kemal’e en büyük uyarısını yapmak için harekete geçer. Bu uyarı, Zeynep’in hayatına mal olacak kadar ciddi ve tehlikelidir. Kemal zamanla yarışırken her dakika kardeşinin aleyhinedir.

Nihan’la Kemal, Emir’i köşeye sıkıştırmak için ellerinde kalan son umuda sıkıca sarılır. Kemal ile Emir karşı karşıya geldiğinde, Nihan bu karanlık geceye nokta koyacaktır.

Sitene Ekle