BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
MEDYA

Kara Sevda 70. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 70. yeni bölümüyle 24 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 24 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Star'da...

Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır.

Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlıdır. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye basar. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu olacaktır.

Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başlar. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktır.

Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verir. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirecektir.

Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir.

Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitler. Nihan,

Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anlayacaktır.

Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmez. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskindir. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmış olacaktır. 

Sitene Ekle