BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
MEDYA

Kara Sevda 68. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 68. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 68. yeni bölümüyle 10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 68. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Star'da...

Galip’in tutuklanması Kozcuoğlu Holding’in temelini sarsacak derin bir şok dalgasına dönüşür. Emir ise bütün gücüne rağmen bir Kozcuoğlu’nun hapse girmesinin dehşeti içindedir. Ancak yaşayacakları sadece bununla sınırlı kalmayacaktır.

Leyla’nın vurulmasıyla ilgili yaptıkları araştırma, Kemal’de Asu’nun kaçırılma süreci ile ilgili bir kapı açar. Kemal Emir’in hayatında açtığı gediği büyütmek ve Asu’yu da Galip’in yanına yollamak için harekete geçer. Tam bu sırada Komiser Mercan’dan Kemal’e işbirliği teklifi gelir. Tek şartı, Nihan’ın süreçten uzak kalmasıdır. Ama Nihan’ın oyun dışında kalmaya niyeti yoktur. Şaşırtıcı bir ittifak teklifiyle Zeynep’in karşısına çıkar. Asu’yu indirmek için birlikte hareket etmelerini ister.

Mahkeme günü geldiğinde, Kemal ile Asu tek celsede boşanır. Bu boşanma, Nihan’la Kemal’in önündeki bir engeli daha kaldırırken, aşkları her zamankinden daha kuvvetli bir noktaya erişir.

Kemal sonunda Asu’nun planındaki en büyük açığı bulur. Kemal ile aralarındaki savaşta bir Kozcuoğlu’nun daha hapse girmesini engellemek, Emir için hayat meselesine dönüşür. Emir ise Asu’nun karşısına ellerinde kalan tek kurtuluş formülüyle çıkar. Asu için bu formül ölmekle eşdeğerdir.

Kemal, Emir’le savaşını bitirmek için kararlı adımlarını sürdürür. Leyla ile Ayhan’ın düğününde, Kemal, Nihan’ın özgürlüğüne giden anahtarı da eline alacaktır. 

Sitene Ekle