BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
MEDYA

Kara Sevda 58. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 58. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 58. yeni bölümüyle 1 Mart 2017 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 58. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 1 Mart 2017 Çarşamba akşamı Star'da...

Kemal, Ozan’ın katili ile yüzleşmek için açtığı kapının ardında Zeynep’i ölümle pençeleşirken bulur. Son anda Zeynep’in hayatını kurtaran Kemal, kardeş kaybetmenin eşiğinden döner ve bu acıyla yüzleşir. Ancak hala ortada, cevaplanması gereken büyük bir soru işareti vardır. Kemal, Ozan’ın ölümüyle ilgili sonu uçurum olan bir kararın eşiğindedir. 

Nihan’ın basın toplantısındaki cesur çıkışına Emir de aynı şekilde karşılık verir. Yakında boşanacaklarını ilan eder. Emir’in bu çıkışının altında yatan sebebi Nihan bilse de geri adım atmaz. Emir ise Nihan’la kalan hesabını görmek için attığı adımlara bir yenisini ekler. 

Hakan’dan alacağı yepyeni bilgi, Kemal’in Ozan’ın ölümüne dair bakış açısını değiştirir. Bu sırada Nihan, Kemal’in kendisinden kaçmasının arkasındaki sebebi bulur: Zeynep. Ozan cinayeti, Nihan ile Kemal arasında geçilmesi en zor sırat köprüsü olacaktır.

Kemal ve Nihan’ı ayırmak için, Emir’in aklında Zeynep’i Kemaller’in önüne atmak dışında bir plan vardır. Emir, bununla ilgili Zeynep'e teklifini yapar. Bu teklif Zeynep’i hayatının tercihini yapmaya itecektir.

Deniz’in yaklaşan doğum günü Kemal için tartışmaya açık bir konu değildir. Deniz, ilk doğum gününde babasıyla birlikte olacaktır. Kemal, Deniz’e hazırladığı doğum günü hediyesi için Nihan’ı da yanına ister. Bütün karmaşanın içinde ikisi şahane bir gün geçirir ve aşklarını doyasıya yaşar. 

Deniz, doğum gününde babasının yanında, dedesinin evindedir. Emir’in sürpriz hediyesi ise, bu doğum gününe hafızalardan silinmeyecek bir son yazacaktır.

Sitene Ekle