BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.434,39
MEDYA

Kara Sevda 56. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 56. yeni bölümüyle 15 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 15 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Star'da...

Kemal, kanunen Emir’in kızı görünen Deniz’i kaçırmaktan gözaltına alınırken, Kemal’i esas yıkan, Deniz’in Emir’e “baba” demiş olmasıdır. Nihan ise Galip Kozcuoğlu’yla Kemal’in özgürlüğüne karşılık pazarlık yapmaya gittiğinde Ozan’ın ölümüyle ilgili önemli bir ipucu yakalar. Nihan, Kemal ile görüşmenin bir yolunu bulduğunda, sevdiği adamın yaralarını sarmaya çalışırken, cinayetle ilgili öğrendiği ipucunu da Kemal’le paylaşır.

Emir, Kemal’in en ağır şekilde cezalandırılması için her şeyi yaparken, Kemal’in bu davadan kurtulmasının tek bir yolu vardır; babalık davası açmak. Kemal, bu riskli adımı atarsa, önünde yeni bir yol haritası belirecektir.

Kemal’in serbest bırakılması Emir’i çok öfkelendirir. Nihan ve Kemal, artık daha korkusuz ve hedefe odaklı ilerler. Onları ayırmak her geçen gün Emir için imkansız hale dönüşmektedir. En zor zamanlarında bile iki kara sevdalı, yaralarını aşkla sarar. Kemal, Nihan’a “benimle aşka dans et” dediğinde, aslında adım adım yaklaştıklarına inandığı mutlu sonu da fısıldar. Her ne pahasına olursa olsun, bir gün Nihan’la evlenecektir.

Kemal ile Nihan için vuslatın yaklaştığını fark eden Asu, Emir’e, Nihan ve Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği elindeki büyük kozu hatırlatır: Zeynep. Emir’den, Ozan cinayetinin tek faili olarak Zeynep’i Kemaller’in önüne vermesi ister.

Kemal ve Nihan, Ozan’ın cinayetindeki izleri takip ederek sonuca doğru ilerlerken, Emir de Zeynep’in hayatını değiştirecek kararını vermeden önce Zeynep'in karşısına çıkar. Hem Nihan’la Kemal, hem de Zeynep’le Emir için çok sarsıcı, yepyeni bir süreç başlamak üzeredir. Artık dördünün hayatı, birbirine düğümlüdür.

Sitene Ekle