BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
MEDYA

Kara Sevda 4.bölüm fragman

Kara Sevda dizisi 4. yeni bölümüyle 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Star'da olacak.

Kara Sevda 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümü ile 4 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star'da.


İşte Kara Sevda dizisinin son bölümünde yaşananaklar;


Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.
Kemal’in ataklarıyla sarsılan Emir, Kemal’i daha yakınına çekmek için sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce eşiğinden içeri adım atamadığı Nihan’ın evine giriş biletidir. Diğer tarafta Kemal’in varlığı bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Yaşanabilecekleri az çok tahmin eden Vildan’ın gerginliği Önder'in dikkatinden kaçmaz. Ozan’ın hazırladığı sürprizse; Nihan’ın içini kanatırken, Kemal’in öfkesini daha da güçlendirir.
Nihan, Kemal’i görmenin sarsıntısıyla aklı dağılsa da, Emir’in evliliklerine koyduğu yeni kuraldan ötürü gergindir. Her şeyin üst üste gelmesi Nihan’ı soluksuz bırakır. O da, anılarında huzur bulacağı tek yere, Külüstür'e gider. Nihan, Kemal’e söyleyemediği gerçeklerle boğuşurken; Kemal’inse aşkına rağmen, Nihan’a olan öfkesi ağır basar.
Nihan’ın evliliğinin oyundan ibaret olduğuna şahit olan Ozan, hesap sormak için Emir’in karşısına çıkar. Ozan’ın Emir’le yüzleşmesinin etkileri, hayatlarında katlanarak devam edecektir.
Emir’in Kemal’le yaşadığı anlaşmazlıklar, Kemal’e olan öfkesini her geçen gün daha da biler. Diğer taraftan Kozcuoğlu ile Sezin ailesinin ortak sırrını bilen gizemli kişi, şantajlarına bir yenisi ekler.
Ailece Kemal’in İstanbul’da kalışı kutlanırken; Tarık, Kemal’le ilgili bir gerçeği masaya yatırır. Ailede soğuk rüzgârlar estiren bu gerçek, Kemal’i özellikle babasının karşısında zor bir sınavdan geçirir.
Kemal bu şehrin ve Nihan'ın ona yaşattıklarından artık kaçmayacaktır. Kemal için zaman, mücadele zamanıdır. Leyla ise Kemal'de fark ettiği intikam isteğini kendi yöntemlerince köreltmek ister. Ama bu seferki çabası, Kemal'e büyük sürpriz olacaktır.

Sitene Ekle