BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
MEDYA

Kara Sevda 43. bölüm final sahneleri

Kara Sevda 43. son bölümü final sahneleri... Kara Sevda'da bu hafta 9 Kasım 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 43. son bölümününde neler oldu?

Kara Sevda 9 Kasım 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 43. son bölümü final sahneleri...


Nihan’ın Ozan’ın ölümüyle ilgili ortak hareket etme kararına karşın, Kemal’in ciddi endişeleri vardır. Bu endişeler, Emir’in harekete geçmesiyle kanıtlanır. Nihan ile Kemal işbirliği ilk andan Emir’e deşifre olma tehlikesiyle yüzleşir.


Emir, Kemal’in bir gece önce kendisine Nihan üstünden verdiği dersin hesabını sormak için vakit kaybetmez. Kemal’in bütün ailesi hedefindedir. Emir her bir hamlesinde eli biraz daha yükseltecektir. 


Diğer tarafta Kemal ve Nihan arasındaki sonsuz bağın kanıtı olan defter bir Soydere’nin eline geçer. Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır. Nihan evde defterin yokluğunu fark ettiğinde, yaşayacağı korkunun bir tarafında kızının hayatı, diğerinde de sevdiği adamın hayatı olacaktır. 


Nihan ile Kemal’in araştırmaları, Ozan’ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan’ı Zeynep’e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan’ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan’ın Emir’in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir. 


Kemal, Emir’in kendisini durdurabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini acı bir şekilde öğrenir. Kendisinden ailesine uzanan savaşın hesabını, Kemal de Emir’e sormadan bırakmayacaktır. 


Ozan’ın ölümüne dair şüphelerini ispatlayabilecek yeni bir kanal bulan Kemal, Nihan’la yeniden bir araya gelir. Ozan’ın öldüğü güne dair ortaya çıkacak yepyeni bilgiler, Kemal’in elinde gerçek bir delile dönüşecektir. 


Emir’in dalga dalga ataklarına Kemal’in vereceği cevap, Kozcuoğlu Ailesi’ne bugüne kadarki en büyük darbeyi indirecektir. 

Sitene Ekle
Etiketler