BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
MEDYA

Kara Sevda 42. bölüm final sahneleri

Kara Sevda 42. son bölümü final sahneleri... Kara Sevda'da bu hafta 2 Kasım 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 42. son bölümününde neler oldu?

Kara Sevda 2 Kasım 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 42. son bölümü final sahneleri...


Kemal, Ozan’ı zehirleyeni ararken son nokta olarak karşısında Nihan’ı bulunca büyük bir şok yaşar. Nihan açıklama yapacakken, bu buluşmanın esas sorumlusu olan kişi içeri girer; Emir. Emir, Kemal’in bütün araştırmasını takip etmiştir, Nihan’ı da oraya özellikle çağırmıştır ve şimdi de istediği cevabı ona gönüllü olarak verir. Ozan’ın zehirlenme sebebini ve sorumlusunu. Kemal, çok şaşkındır. Nihan, Kemal’in bu meseleyi kurcalamasından çok rahatsız olur ve Kemal’e kendilerini rahat bırakmasını söyler fakat Nihan’ın içine başka bir kurt düşmüştür… Bu da Kemal’in gerçekte şüphe oluşturacak başka şeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal’in karşısına tekrar çıkmanın bir yolunu bulacaktır.


Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider. Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir. Nihan, bazı ipuçlarını takip ettiğinde Ozan’la ilgili bir gerçekle sarsılır.


Kemal, aynı zamanda, Emir’e bu araştırmanın bilgisini uçuran bir köstebek olduğundan çok emindir. Bu köstebeğin kim olduğunu bulmak da Kemal’in diğer işidir.


Asu, Galip’in teklifini düşünürken, başka bir planla ailenin içine düşmeye kararlıdır.


Vildan, Nihan’ın defterini bulur ve bir vicdani hesaplaşmanın içine çekilir. Bu defterde yazanları Kemal’in bilmesi gerektiği gerçeği, Vildan’ın kalbini kurcalamaya başlar.


Kemal ve Emir arasındaki kıran kırana savaş şiddetlenir. Kemal, Emir’in her şeyini alacağı savaşında bir adım ileri gider ve içinde Nihan’ın da olduğu büyük bir oyun kurar. Bu oyun, hem Emir’in hem Nihan’ın hem de bütün bir gidişatın dengesini değiştirecektir. Emir, çok sarsıcı bir deneyim yaşarken, Kemal, iki kişiye hayatının dersini verir. Mesele, o kişiden birinin Nihan olup olmadığıdır… 

Sitene Ekle
Etiketler