BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48
HABER /  MEDYA

Kara Sevda 38. bölüm neler olacak ? Fragmanı rekor kırdı

Kara Sevda 38. bölümü ile geceye damga vurdu son bölüm izleyin. Kemal ile Nihan'ın intikam planı yapmaya başlayacağı Kara Sevda dizisinin 38. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Kara Sevda 38. yeni bölümü ile 5 Ekim Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak. Peki Kara Sevda'nin 38. yeni bölümünde neler yaşanacak?

KARA SEVDA 38. BÖLÜM FRAGMANI

Kara Sevda 38. bölüm fragmanındaki tango sahnesi ile diziseverleri meraklandırdı. Bu geceye damga vurmaya hazırlanan Kara Sevda dizisinin 38. bölümünde Kemal, Nihal'den intikam almak için büyük bir oyunun içine girecek. Yeni bölüm fragmanında Asu ile yakınlaştığı görülen Kemal, intikam yolunda neler yapacak?

KARA SEVDA 38. BÖLÜM TANGO SAHNESİ

Nihan'ın intikam planı 

Kara Sevda 38. yeni bölümünde Nihan, kızı Deniz’e kavuşur. Emir, Nihan’ın kendine teslim olduğunu ve Nihan’la yeni düzenlerini kurduğunu zannederken, Nihan’ın uzun vadeli intikam planından habersizdir. Nihan, kızını her türlü tehlikeden uzak tutmaya çalışırken, cephelerinin çok net belli olduğu savaşına başlar. Bu savaşta, artık Kemal’in kafasını karıştırmasına izin vermeyeceğini söylese de, Kemal’den uzak kalmayı kalbine anlatabilmesi çok güçtür.

Kemal gerçek düşmanları ile bir araya geliyor

Kara Sevda 38. yeni bölümde, Kemal ise hapisten çıktıktan sonra gerçek düşmanıyla da karşı karşıya geleceği arenayı hazırlar. Kalbinin etrafına ördüğü duvarların ise aşılmaz olmadığını Nihan’ı her gördüğünde yeniden hatırlar.

Zeynep, büyük darbe alıyor

Kara Sevda 38. yeni bölümünde öte yandan Zeynep, Emir’e yardım ettiği için ilk darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Zeynep, yeni dertleriyle ve Emir’e duygularıyla baş etmeye çalışırken, karşısına çıkan Hakan Zeynep’i çok geriye, Ozan’la olan geçmişin vicdan azabına iter. Çünkü Hakan’ın elinde Ozan’ın öldüğü güne ait çok önemli bir “delil” vardır.

Emir'den Asu'yu zora sokan anlaşma

Kara Sevda 38. yeni bölümde, Emir, Asu’yu Kemal’e karşı çok zor bir pozisyon içine sokacak bir anlaşma yapar. Asu, içine düşmekten kaçamayacağı bir tuzakla karşı karşıya kalır.

Kara Sevda dizisinin 38. yeni bölümünde Kemal’in de Emir’e iş dünyasında hazırladığı çok büyük bir sürpriz vardır. Emir, kazandığını zannederken, Kemal kendi kurallarının tarihini yazmaya yeni başlamıştır. Bu tarihi yazarken, en zorlanacağı savaşı yine Nihan’a karşı verecektir. Kemal’in kalbinin, aklına ve öfkesine karşı vereceği mücadele Emir’le savaşından daha çetin geçecektir.

KARA SEVDA 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Nihan ile Kemal'in yolu yeniden kesişiyor

Emir’in hamlesiyle, Nihan’la Kemal’in yolu “tesadüfen” kesişir. Emir oyun kurucu olarak oturduğu masada, Kemal’in ataklarıyla çok zor anlar yaşar. Emir, Kemal, Nihan üçgenindeki her adımın sarsıntısı da büyük olur.

Kemal, Deniz'in kendi kızı olduğunu öğrenecek mi?

Emir için en büyük tehlike, Deniz’in kendi kızı olduğu gerçeğine uyanabilecek Kemal’dir. Nihan’ı bu konuda çok sert uyarır. Nihan da Deniz’i Kemal’den uzak tutmakta kararlıdır. Kemal’in hayatlarına tekrar girmesi demek, her şeyin başa sarması, çocuğunun hayatının Emir’le Kemal arasındaki savaşta riske girmesi demektir. Bu konuda Emir’e kesin sözler verse de, Kemal’le Deniz’in karşılaşmasının önünü ne Nihan, ne de Emir kesebilecektir.