BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
MEDYA

Kara Sevda 23. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 23. yeni bölümüyle 23 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 23 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir. 


Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer.  Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir. 


Nihan, Kemal'den gizli o gecenin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur. İsteseler de ayrılamazlar.


Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir. 


Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

Sitene Ekle
Etiketler