BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
MEDYA

Kara Sevda 22. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 22. yeni bölümüyle 16 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 16 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Abisinin katil olduğunu öğrenen Kemal, hayatındaki en önemli kararı verir. O andan itibaren Kemal’le ailesinin büyük imtihanı başlar. Kemal ve ailesi ayrı ayrı dürüstlük, vicdan ve adalet sınavı verir. Kemal’i bu süreçte en iyi anlayan kişiyse Nihan’dır. Kara sevdaları gibi, yaraları da birdir artık. Emir’in, Nihan’la Kemal’i birbirinden uzaklaştırmak için başlattığı kötülük, onların sonsuz aşkında bir gülücükle erir; yollarını birleştirir.


Emir Kozcuoğlu, Tarık’ın gözaltına alınmasıyla, Kemal’e karşı her fırsatta yeni bir cephe açmaya sürdürür. Kemal’i yaralamak için ailesini ona karşı kullanır. Ancak Emir, yaktığı ateşin Kemal’de yaratacağı dönüşümden habersizdir. Kemal, en büyük düşmanını kendi silahıyla yaralamaya karar verir. Artık çözülmesi gereken tek sır o gece değildir. Emir’in bilinmeyen geçmişi de vardır. 


Zeynep’in Ozan’la evliliğini kabul etmemeye kararlı olan Vildan, Zeynep’i hayatlarından çıkarmak için farklı bir yol dener. Vildan, Zeynep’in oğluyla evlenmesinin arkasındaki gerçek sebebe adım adım yaklaşır. Artık Zeynep için o villada her gün bıçak sırtında geçecektir.


Kemal, Emir’in hayatındaki en büyük sırrın peşine düştüğünde, yanında Nihan ve Zehir de olur. Kemallerin karşısına çıkan her iz, yeni ve daha büyük bir sırrın kapısını aralar. 


Emir Kemal’e diz çöktürdüğünü düşündüğü bir anda, Kemal’in yaratacağı deprem iki düşman arasındaki dengeleri baştan sona değiştirecektir.

Sitene Ekle
Etiketler