BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
MEDYA

Kara Sevda 2. bölüm - Son sahneler

Kara Sevda 2. son bölümü final sahneleri... Kara Sevda'da bu hafta 21 Ekim 2015 Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümününde neler oldu?

Kara Sevda 21 Ekim 2015 Çarşamba akşamı yayınlanan 2. bölümünde İstanbul Boğazı’nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan’ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıkar.


Anılar, Nihan’a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal’in izini sürer.


Emir Kozcuoğlu’nun en güçlü rakibi olarak İstanbul’a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamaz. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktür. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak’a geri dönmeyi ister. Kemal’in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hisseder. Kemal’i  büyük yanlışa sapmaması için uyarır. 


Nihan, kalbinin sesine kulak verdiğinde, Kemal’i bulacağı tek adrese, Leyla’ya gider. Ancak Nihan’ın geçmişindeki büyük sır, Kemal’e dair söylemek istediği her şeyin önünde engeldir. Nihan’ın çaresizliği, Kemal’in içindeki közü yeniden alevlendirir.


İstanbul’a gelişi ailede büyük sevinç yaratan Kemal, ağbisi Tarık’la arasındaki hassas dengeyi korumaya çalışır. Öte yandan kız kardeşinin Nihan’la kurduğu ilişkiyi Kemal’in öğrenmesi uzun sürmez. Ama bu, kız kardeşinin tek sırrı değildir.


Yıllardır sürdürdüğü mutluluk oyununa kardeşi Ozan için devam eden Nihan, Emir’in anlaşmalı evliliklerine yeni kurallar getirmesiyle daha içinden çıkılmaz bir hal alır.


Kemal, Emir’le karşı karşıya geldiğinde kılıçlar çekilir. Bu sırada Nihan  Kemal’in İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde, hayatına dair bütün korkuları gerçeğe döner. Kemal’le Nihan birbirlerinin gözlerine her baktığında, kalplerine kara sevdanın bir düğümü daha atılacaktır.


İhale masasında karşı karşıya geldiklerinde, Kemal Emir’e kendisini hafife almasının cezasını keser. Kemal’in zaferi, Emir’in cephesinde yeni bir savaş hazırlığı başlatır. Emir, Kemal’i avucunun içine almak için dört koldan saldırırken, Kemal hayatlarının ortasına bütün görkemiyle giriş yapar. 

Sitene Ekle
Etiketler