BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.489,25
MEDYA

Kara Sevda 16. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 16. yeni bölümüyle 3 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 3 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emir’den sonra çözebilecek tek kişi olan Karen’le konuşmanın yolunu bulur. Karen’in vereceği cevaplar, Kemal’le Nihan’ın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emir’in Karen’e ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir. 


Zeynep, Ozan’la bir an önce evlenip Emir’in hayatına sızmak için elindeki bütün kozları oynar. Diğer taraftan Emir, Kemal’i öfkelendirip üstüne çekmek için elindeki Zeynep’e ait fotoğrafları kullanmaya karar verir. 


Leyla’nın yıllardır yaşadığı evin Vildan tarafından alınmak istenmesi, Nihan ile annesi arasındaki ilişkiye iyileşmesi zor bir yara açar. Nihan’ın en zor anında Leyla’ya sığınmasıyla, Leyla Emir’in de hedefi haline gelir. 


Kemal Nihan’la birlikte o gece araştırmasına devam ederken, Emir termik santral inşasına ait davada köylüleri korkutmayı başarır. Kemal yaşananları öğrendiğinde Emir’e hiç beklemediği bir karşılık verir. Emir’in Kemal’i durdurabilmek için tek bir seçeneği vardır. 


Ozan ve Zeynep ailelerinden gizli evlenebilmek için son düzlüğe girer. Kemal ve Nihan ise kardeşlerinin attıkları adımlardan habersiz, geleceklerini Emir’in esaretinden kurtarmak için bütün şanslarını zorlayacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler