BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.241,64
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk yeni bölümde şok eden gerçek

Kara Para Aşk 21. Bölüm'de Nilüfer hiç beklemediği bir anda Metin'in sırrıyla şok olacak. Kara Para Aşk yeni bölüme bu sır damga vuracak.

Abone ol
Ay Yapım'ın başarılı dizisi Kara Para Aşk, Çarşamba akşamları sevenleriyle buluşuyor. ATV'de yayınlanan Kara Para Aşk dizisinin 21. bölümü ise nefes kesecek. 

Kara Para Aşk yeni bölümde izleyenlerin bildiği ama Nilüfer'in bilmediği bir sırrı Metin sonunda açıklamak zorunda kalacak. Nilüfer bu sırla şok olacak. Peki sonrasında bu sırrı saklayabilecek mi? 

İşte Kara Para Aşk yeni bölümde yaşanacaklar:

Elif ve Ömer Roma’dan Metin’in onlara yem olarak bıraktığı Nedim ile dönerler. Kızının Metin’in elinde olduğunu düşünen Nedim korktuğu için konuşmaya niyeti yoktur. Metin’in Nedim’i özellikle arkasında bıraktığına inanan Ömer ise sonunda Nedim’i konuşturmayı başarır. Nedim’in anlattıkları Ömer’in yeni kapılar açmasına sebep olacaktır.

karaparaask.20141022013324.jpg 

Nedim’in kızını kurtarmak için operasyon düzenleyen Ömer ve Sami çocukları ameliyat etmek üzere olan Doktor Giray’ı suçüstü yakalar. Tayyar ve Giray arasındaki bağlantıyı Elif sayesinde kuran Ömer, Giray’ı konuşturmak zorundadır.  Uzaklaştırma cezası olan Ömer emniyette sorgu için bekleyen Doktor Giray’ı konuşturup ondan Tayyar Dündar adını alabilecek midir? 

Her şeyin yolunda gittiğini düşünen Tayyar, ameliyat sırasında yapılan baskını ve Giray’ın Ömer’in elinde olduğunu öğrenir. Baskının nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışırken Nedim’in Roma’da yakalandığını duyar. Tayyar, Metin’in ona hazırladığı tuzağı anlayıp kurtulmayı başarabilecek midir? Nilüfer’i almak için İstanbul’a dönen Metin onu ikna etmek için yeniden karşısına çıkar. Nilüfer Metin’e güvenmediğini bir kez daha söyler. Metin Nilüfer’in güvenini kazanmak ve ona olan sevgisini ispatlamak için kendisini tehlikeye atarak soyadını söyler. Nilüfer şoke olur. Nilüfer bu sırrı saklayabilecek midir? 

karaparaask.jpg

KARA PARA AŞK DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay      
Yönetmen: Ahmet Katıksız
Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

Oyuncular       
Tuba Büyüküstün (Elif)
Engin Akyürek (Ömer)
Erkan Can (Tayyar)
Tuvana Türkay (Bahar)
Burak Tamdoğan (Hüseyin)
Saygın Soysal (Metin)
Bestemsu Özdemir (Nilüfer)
Emre Kızılırmak (Levent) 
Güler Ökten
Nebahat Çehre (Zerrin) (13 bölüm)