BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Kara Kartalın formaları hazır

Sezonun ilk haftasına puan kaybıyla başlayan Beşiktaş, Antalyaspor karşısında siftan yapmayı hedefliyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olan, ancak bu sezonun ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybıyla lige başlayan Beşiktaş, Pazartesi günü Antalyaspor karşılaşmasıyla ''siftah'' yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş, geçen sezon aldığı ceza nedeniyle taraftarından yoksun çıkacağı karşılaşmada rakibini yendiği takdirde, 2009-2010 sezonun ilk galibiyetini almış olacak.

Siyah-beyazlı takımla Antalyaspor arasındaki karşılaşma, yarın BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de yapılacak. Seyircisiz karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

Antalyaspor karşısında sakatlıkları bulunan Delgado ve İbrahim Toraman forma giyemeyecek. Yine sakatlıkları nedeniyle takımla fazla çalışma şansı bulamayan Yusuf ve Tello'nun ise teknik direktör Mustafa Denizli'nin görev vermesi halinde forma giyebileceği açıklandı.

RÜŞTÜ YİNE YOK

Beşiktaş'ta Pazartesi günkü mücadelede cezası nedeniyle kaleci Rüştü yine olmayacak.

TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yapılan maç sonrası sözleri nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç ceza alan, daha sonra cezası 2'ye indirilen Rüştü, Antalyaspor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak.

Rüştü'nün yokluğunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında olduğu gibi kalede yine Hakan Arıkan görev yapacak.

EKREM İYİLEŞTİ

Geçen sezonun ardından omzundan ameliyat olan ve takımdan uzun süre uzak kalan Ekrem Dağ'ın da iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.

Ekrem'in yokluğunda sağ kanatta Erhan Güven görev alırken, teknik direktör Denizli'nin görev vermesi halinde başarılı oyuncu Antalyaspor maçında oynayabilecek.

KIZILAY REKLAMLI FORMALAR HAZIR

Yeni sezonda formasında Türk Kızılayı reklamının yer alacağı formaların hazır olduğu, Futbol Federasyonu'nun izin vermesi halinde takımın Antalyaspor ile Pazartesi günü yapılacak karşılaşmaya bu formalarla çıkacağı bildirildi.

Gerekli izinlerin alınmaması halinde Beşiktaş'ın Türk Kızılayı reklamlı formaları ligin 3. haftasındaki Gençlerbirliği maçında giyeceği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta yapılan divan kurulu toplantısında yeni sezonda sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılayı reklamını formaya alacaklarını söylemişti.