BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Kara Kartal tur biletini kaptı

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden ekiplerimizden Beşiktaş, 2-0'ın rövanşında sahasında Braga'yı konuk etti.

Abone ol

Beşiktaş: 0 - 1 :Braga

Beşiktaş, 2-0'ın getirdiği büyük avantajla çıkmıştı Braga karşısına. Rahat bir maç beklentisi vardı ama beklenildiği gibi olmadı.. 25'te gelen gol sonrası, diken üzerinde 1 saat yaşandı, Kartal yenilse de tur biletini aldı. 

KARA KARTAL TUR BİLETİNİ KAPTI
MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN....


UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde sahasında Braga'yı ağırlayan temsilcimiz Beşiktaş, mücadeleyi 1-0 kaybetti ancak ilk maçta deplasmanda aldığı 2-0'lık skorun avantajı sayesinde siyah beyazlılar bir üst tura yükselen taraf oldu.

Konuk ekip Braga, 25. dakikada Lima'nın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılsa da bu sonuç Portekiz ekibini UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya taşımaya yetmedi. Maçın ilk yarısında erken bulduğu golle öne geçen Braga, karşılaşma boyunca Beşiktaş kalesinde birçok tehlikeli pozisyon yakalasa da Beşiktaş sahadan mutlu ayrılan ekip olmayı başardı.

Braga'yı eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya yükselen temsilcimiz Beşiktaş, Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, İspanya ekibi Atletico Madrid ile ilk maçını 3 Mart tarihinde deplasmanda oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 15 Mart'ta İnönü'de yapılacak.

TRİBÜNLER DOLDU

Beşiktaşlı taraftarlar, Braga maçında takımlarını yalnız bırakmadı.
Tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara Braga maçı için moral verdi.

Bu arada 50 kadar Portekizli taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.

Taraftarlar, ayrıca vefat eden eski TFF başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy için de ''Mekanın cennet olsun Saffet Ulusoy'' yazılı pankart açtı.

ARDA TÜRKİYE'YE GELİYOR!

Braga'yı eleyerek son 16'ya kalan Beşiktaş, bu turda milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda İtalyan ekibi Lazio ile eşleşen Atletico Madrid, ilk maçta 4-1 yendiği Lazio'yu rövanş mücadelesinde de 1-0'la geçmeyi başardı ve son 16'ya kalan taraf oldu.

Beşiktaş ile Atletico Madrid ilk maçı 3 Mart tarihinde İspanya'da yapacak.

İLK TEHLİKE BRAGA'DAN

İlk maçta deplasmanda Braga'yı 2-0 yenmenin avantajıyla sahaya çıkan Beşiktaş, hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisini de düşünerek maçı düşük tempoda götürmek istedi.

Konuk ekip Braga ise gol için Beşiktaş kalesine yüklenirken ilk tehlikeli atak 20. dakikada geldi. Beşiktaş yarı alanında etkili paslaşmalarda ceza sahası içine giren Bragalı Amorim kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı.

Ancak Amorim'in vuruşu üstten auta gitti ve temsilcimiz rahat bir nefes aldı.

GOLE DAVETİYE ÇIKARDIK

Beşiktaş kalesinde yaşanan tehlikenin ardından konuk ekip Braga, 25. dakikada Lima'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Braga'da Alan sağ kanattan ceza sahası içine girerken Beşiktaş savunması bir türlü topu uzaklaştırmayı başaramadı. Dip çizgiye inen Alan altı pas'a çevirdi ve orada bulunan Lima yaptığı vuruşla takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Beşiktaş kalecisi Cenk ise Lima'nın vuruşu sırasında yerini kaybedince gole davetiye çıkarmış oldu.

ALMEIDA OYUNA GİRDİ

Braga karşısında 1-0 geriye düşen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal rakibin baskısını kırmak için Hugo Almeida'yı oyuna aldı ve bunda da başarılı oldu.

Almeida'nın oyuna girmesinin ardından rakip yarı alan daha fazla giden siyah beyazlı ekip birçok pozisyonda Braga kalesini bunaltmayı başardı. Karşılaşmanın 40. dakikasında rakipleirnden şık vücut çalımlarıyla kurtulan Manuel Fernandes'in köşeye giden vuruşunu ise kaleci Quim son anda kornere çeldi.

Bu pozisyondan 1 dakika sonra Ricardo Quaresma'nın ara pasında Hugo Almeida Braga savunmasının arkasında çok iyi sarktı. Almeida'nın vuruşunda kaleci Quim topu güçlükle kornere gönderdi.

SIVOK YİNE VURDU AMA...

Beşiktaş'ın golcü savunmacı oyuncusu Sivok, 54. dakikada gole çok yaklaştı ama kaleci Quim'i geçemedi.

Manuel Fernandes'in ceza sahası içine ortaladığı köşe vuruşunda iyi yükselen Sivok, kafa vuruşunu gerçekleştirdi. Yerden seken topu güçlükle kontrol eden Braga kalecisi Quim tehlikeyi önleyerek gole izin vermedi.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Braga Lime ile gole yaklaştı ancak şans siyah beyazlı ekibin yanındaydı.

Sol kanattan geliştirilen atakta Beşiktaş ceza yayı üzerine gönderilen topu Egemen Korkmaz uzaklaştırmayı başaramayınca Lima bir anda topu önünde buldu ve kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı. Cenk rakibinin açısını kapatarak kolay şut şansı tanımadı ve Lima'nın vuruşu auta gitti.

ÜST ÜSTE ATAKLAR

Konuk ekip Braga'nın ataklarını savuşturan temsilcimiz Beşiktaş, yakaladığı pozisyonları gole çevirmekte aynı başarıyı sergileyemedi.

Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida ile birçok net pozisyon yakalayan siyah beyazlı ekip Braga savunmasını geçmeyi bir türlü başaramadı.

Siyah beyazlılar'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma takımının tüm ataklarında ön planda olan isimdi.

MAÇIN İLK YARI ANLATIMI DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!..

[PAGE]

İLK YARIDAN DAKİKALAR

İlk yarı Braga'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi..

45. dakika : İlk yarının sonuna 1 dakikalık uzatma süresi eklendi.

45. dakika : Lima ceza sahası dışından sol çaprazdan yerden bir şut çıkardı. Vuruşunda top kalenin farklı şekilde yanından auta gitti.

43. dakika : Sağ kanattaki mücadelede Elderson'dan kurtulmak isterken yerde kaldı Quaresma. Portekizli oyuncu kolunu tutuyor, hakem ise bu pozisyona devam kararı verdi.

42. dakika : Fernandes yine sağ kanattan kullandı korneri. Ortasında Almeida kafayla topu altı pasa yönlendirdi ama bu pas sırasında ofsayt bayrağı Veli için kalktı.

41. dakika : Braga hücuma çıkarken çok büyük bir hata yaptı. Quaresma önünde kalan topu Almeida'nın koşu yoluna bıraktı. Portekizli'nin vuruşunda savunmaya çarpan top kaleciyi geçti ama kornere gitti.

41. dakika : Beşiktaş'ın en önemli silahlarından biri duran toplar. Ancak bu kez Fernandes'in sağ kanattan kullandığı kornerde topu savunma oyuncuları karşıladı.

40. dakika : Fernandes Almeida'dan aldığı topla rakibinden kurtuldu ve önünü açtı. Ceza sahası dışından çok etkili de bir şut attı Fernandes ama Quim zorlukla kornere tokatladı topu.

39. dakika : Fabian Ernst bu kez ceza sahasında topla buluştu. Alman yıldızın ortasında savunma topu karşılayan taraf oldu.

39. dakika : Quaresma sağ kanatta bomboş topla buluştu. Quaresma'nın ortasında top savunmayı geçti ama Almeida'nın vuruşu ters oldu. Sonrasında Fernandes topu yerden çevirdi. Penaltı noktasında Almeida topla buluştu, vuruşunda savunma kapandı ve gole izin vermedi.

37. dakika : Pozisyonun devamında ceza sahası sağ çizgisinde Quaresma çok şık bir hareketle rakibinden kurtuldu. Ama sonrasında ayağının dışıyla yaptığı vuruşta top kalecinin kucağında kaldı.

36. dakika : Beşiktaş hücumunda savunmadan seken top Fernandes'in önünde kaldı. Fernandes'in sert şutu savunmadan döndü.

35. dakika : Braga bu dakikalarda çok rahat pas yapmaya başladı. Beşiktaş'ın daha iyi pozisyon alıp, daha etkili bir pres yapması gerekiyor.

34. dakika : Alan'ın sağ kanattan yerden ortasında savunma ayak koydu. Top bir anda ceza sahasında Hugo Viana'nın önünde kaldı. Viana'nın vuruşunda Sivok yatarak topu engelledi.

33. dakika : Beşiktaş erken bir oyuncu değişikliğine gitti. Carvalhal, Necip'i oyundan çıkarırken forvete Hugo Almeida'yı aldı.

32. dakika : Braga sol kanattan tehlikeli geldi. Ceza sahasına yapılan ortada Alan boş kaldı ama Tanju çok iyi yetişti ve topu kafayla Cenk'e kazandırdı.

31. dakika : Bu kez Tanju, ceza sahası içindeki İbrahim Toraman'ı havadan bir pasla topla buluşturmayı denedi. Toraman'ın kafayla indirdiği topu savunma uzaklaştırdı.

30. dakika : Fernandes sağ kanattan hücuma katılan İbrahim Toraman'ın koşu yoluna bir pas gönderdi. Ama bu pas hızlı ve savunma topu taça gönderen isim oldu.

29. dakika : Alan uzun pasta sağ kanatta topu eliyle kontrol etti ve hakem bekletmeden düdüğünü çaldı.

28. dakika : Quaresma'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Fernandes, bekletmeden topuk pası ile Quaresma'yı pozisyona sokmak istedi. Ancak Quaresma topu rakibinden kurtarmayı başaramadı.

27. dakika : Paulo Cesar sol kanattan ortaladı. Top doğrudan dışarıya gitti.

26. dakika : Golün hemen ardından rakip yarı alanda tehlikeli olmaya çalıştı temsilcimiz. Veli'nin uzaktan yerden vuruşunda top yandan auta gitti.

25. dakika : Braga öne geçti.. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Alan'ın vuruşu savunmadan döndü.. Dönen topta çizgiye inen Alan'ın yerden sert ortasını Lima ağlara gönderdi..

23. dakika : Temsilcimiz 2-0'lık ilk maçın avantajı ile oyunu geride kabul etmeyi sürdürüyor. Beşiktaş şu ana kadar rakibini üstüne çekip kontraataklarla sonuca gitme çabasında.

22. dakika : Paulo Cesar bu kez sol kanattan sıfıra indi. Paulo Cesar'ın ortasında İbrahim Toraman ayak koydu ve topun geçmesine izin vermedi.

20. dakika : Ernst bu kez hücuma çıkarken topu kaybetti. Hugo Viana'nın ara pasına Amorim kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldı. Amorim'in vuruşunda temsilcimiz şanslı olan taraftı ve top üstten dışarıya gitti.

19. dakika : Beşiktaş savunmadan çıkarken topu kaybetti. Amorim'in ortasında savunma topa ayak koydu. Pozisyonun devamında Paulo Cesar sol kanattan ceza sahasına girmek istedi, ama İbrahim topu taça uzaklaştırdı.

18. dakika : Braga sağ kanattan tehlikeli geldi. Amorim ceza sahası içinde topla buluştu ama sağ çaprazdan yerden ortaya çevirdiği topu Beşiktaş savunması karşıladı.

16.dakika : Braga sağ kanattan tehlikeli geldi. Amorim ceza sahası içinde topla buluştu ama sağ çaprazdan yerden ortaya çevirdiği topu Beşiktaş savunması karşıladı.

15. dakika : Simao sol kanatta şık bir hareketle rakibinden kurtuldu ve sıfıra indi. Portekizli yıldızın yerden ortasında top kaleci Quim'de kaldı

14. dakika : Lima sağ kanattan ceza sahasına giren Alan'ı düşündü ama pasında top doğrudan kaleci Cenk'in ellerine gitti.

12. dakika : Quaresma kendi yarı alanının son metrelerinde sağ kanatta topla buluştu. Şık bir hareketle rakibinden kurtulmayı deneyen Quaresma yerde kalırken, top taça çıktı. Hakem kararını taçtan yana kullandı.

11. dakika : Beşiktaş savunmada kısa paslarla oyun kurmaya ve rakibini üzerine çekmeye çalışıyor bu anlarda.

10. dakika : Fernandes Braga ceza sahasının hemen dışında topla buluştu. Portekizli yıldızın ara pasında Veli'den önce savunma araya girdi.

9. dakika : Fernandes'in pasında Quaresma sağ kanatta topla buluştu ama rakibinden kurtulmayı başaramadı.

8. dakika : Quaresma rakip stoperlerden Douglao'ya çok sert bir baskı uyguladı ama topu kazanmayı başaramadı.

7. dakika : Fernandes kendi yarı alanında riskli hareketler yaptı. Onun pasında Paulo Cesar araya girdi ama topun kontrolünü sağlayamadı. Daha sonrasında ise Cesar'ın hareketi ile Fernandes yerde kaldı. Karar faul.

5. dakika : Alan'ın pasında Salino, Tanju'nun arkasına sarktı sağ kanatta. Salino'nun ortasında Lima topu kontrol edemedi ve tekrar Salino'ya döndü. Ancak Salino ikinci pozisyonda topu auta gönderdi.

4. dakika : Amorim'in pasında Alan ceza ceza sahasına girdi sağ kanattan. Onun yerden ortasında top Egemen'den döndü, pozisyonun devamında Hugo Viana'nın vuruşu kaleyi bulmadı.

3. dakika : Ruben Amorim sağ kanatta topla buluştu ve rakibinden kurtularak ortasını yaptı. Ancak Portekizli oyuncunun ortasında top doğrudan auta gitti.

2. dakika : Alan'ın ara pasında Egemen Korkmaz yatarak topu taça gönderdi ve tehlikenin büyümesine izin vermedi

1. dakika : Beşiktaşlı oyuncuların topa dokunuşuyla zorlu mücadele başladı.

M.Ö. İki takım oyuncuları sahada... Artık rövanş maçının başlamasına saniyeler var.

M.Ö. Ön eleme turunda Alania takımını 3-0 yenen Beşiktaş, grupta Maccabi Tel Aviv'i 5-1, D.Kiev'i 1-0 ve Stoke City'i 3-1'lik sonuçla yenmeyi başardı. Beşiktaş 4 maçta 12 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü.

M.Ö. Beşiktaş bu sezon Avrupa kupalarında sahasında 4 maç yaparken bu 4 maçı da kazandı.

M.Ö. Siyah-beyazlılar, 1986-87 sezonunda o dönemdeki adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösterirken, 2002-03 sezonunda da UEFA Kupası'nda aynı başarıyı yakaladı.

M.Ö. Beşiktaş, Braga'yı elemesi durumunda, 2009-2010 sezonundan bu yana UEFA Avrupa Ligi adıyla oynanan organizasyonda ilk kez son 16 takım arasına kalacak.

M.Ö. Uzatmada da sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

M.Ö. Braga'nın gollü 2 farklı veya 3 farklı galibiyetlerinde turu Portekiz ekibi geçecek. Portekiz ekibinin 2-0 kazanması durumunda ise maç uzatmaya gidecek.

M.Ö. Beşiktaş, Braga'yı tek farklı skorla yenilmesi halinde bile turu geçecek.

M.Ö. Portekiz'de oynanan ilk karşılaşmayı siyah beyazlı temsilcimiz 2-0 kazanarak rövanş maçı için büyük avantaj elde etmişti.

M.Ö. Karşılaşma öncesinde iki takımın da ilk 11'i belli oldu.

MAÇIN İKİNCİ YARI ANLATIMI DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!..

[PAGE]
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR 

Ve maç bitti.. Beşiktaş tur atlıyor.

90+4. dakika : 
Braga savunması topu rakip yarı alana doldurdu ve Sidnei'ye yapılan harekete faul kararı çıktı.

90+3. dakika : 
Braga sol kanattan hücum etmek istedi ama yardımcı hakemin bayrağı ile kesildi bu pozisyon. Tura artık 1 dakika var...

90+2. dakika : 
Kaleye çok uzak bir mesafeden Custodio şansını denedi. Cenk rahat bir şekilde kontrol etti topu.

90+1. dakika : 
Ricardo Quaresma'nın yerine Sidnei oyuna dahil oldu.

90. dakika : 
Maçın sonuna 4 dakikalık uzatma eklendi.

90. dakika : 
Beşiktaş kontra atağında Fernandes'in pasında Simao topu Doulao'dan kurtardı ama kendisini kurtaramadı. Hakem sarı kartını Douglao için kullandı.

89. dakika : 
Hugo Viana'nın sol kanattan ortasında savunmada riskli bir hareket Ekrem'den ama Egemen topu bekletmeden uzaklaştırmayı bildi.

88. dakika : 
Sol kanattan Custodio'nun ortasında Cenk rahat pozisyonda topu elinden kaçırdı. Nuno Gomes hamle yaptı ama hakem faul düdüğünü çaldı.

87. dakika : 
Braga Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde topla buluştu. Ernst'in sağ kanada pasında Quaresma sağ kanattan ortaladı. Ön direkte gelişine Almeida klas bir topuk vuruşu yaptı ama top kaleyi bulmadı.

86. dakika : 
Sağ kanattan yapılan ortada savunma topu karşıladı. Sol kanattan Nuno Gomes doldurdu ikinci pozisyonda, savunmadan havalanan topta Cenk'e yapılan harekete faul düdüğü çıktı.

86. dakika : 
Djamal'in yerine Custodio oyuna dahil oldu Braga'da.

85. dakika : 
Ekrem topsun alanda Salino'ya yaptığı hareketle sarı kart gördü. Sağ kanatta tehlikeli olabilecek bir nokta...

84. dakika : 
Quaresma sağ kanatta önündeki boşluğu iyi kullanıp ceza sahasına kadar girdi ama vuruşunda top savunmadan döndü. Pozisyonun devamında Q7'nin yaptığı harekete faul kararı çıktı.

83. dakika : 
Elderson Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinden çapraz bir pas gönderdi sağ kanada doğru. Cenk çıktı ve topu kontrolü altına aldı.

82. dakika : 
Beşiktaş ceza sahasında büyük karambol. Bir türlü savunma uzaklaştıramadı topu. Ceza sahasında üç pas yapıldı, sonrasında Alan'ın vuruşunda top savunmadan döndü. Çok kritik bir pozisyondu.

81. dakika : 
Ernst ile girdiği pozisyonda yerde kalan Salino, aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gördü.

80. dakika : 
Alan'ın sol kanattan ortasında top önündeki Ekrem'e çarptı ve Cenk'te kaldı.

79. dakika : Lima yerden ortaya çevirdi. Sivok Nuno Gomes'den önce topu uzaklaştırdı.

79. dakika : 
Salino'nun sağ kanattan ortasında savunma dikkatli ve topu kafayla taça gönderdi.

78. dakika : 
Braga'da Ruben Amorim oyundan çıkarken, 36 yaşındaki golcü Nuno Gomes oyuna dahil oldu.

77. dakika : 
İbrahim Toraman'ın sağ kanattan ortasında Almeida vuruşunu yaptı ama top bu kez de Quim'de kaldı.

76. dakika : 
Fernandes'in pasında Quaresma sağ kanattan ceza sahasına girdi. Quaresma topu da önüne güzel aldı ama vuruşunda top savunmadan döndü.

74. dakika : 
Beşiktaş son dakikalara doğru 1-0 geride girmesine rağmen toplamda 2-1 önde bulunuyor. Temsilcimiz gol yememesi halinde adını son 16 takım arasına yazdıracak.

73. dakika : 
Almeida güzel bir pasla Ekrem'i sol kanatta topla buluşturdu. Ekrem'in yerden ortasında Simao topu ceza sahası çizgisi üzerindeki Fernandes'e aktardı. Fernandes'in müsait pozisyondaki şutunda top Quim'de kaldı.

72. dakika : 
Braga'da Paulo Cesar oyundan çıkarken, Brezilyalı forvet Carlao oyuna dail oldu

71. dakika : 
Beşiktaş kontra atağında Fernandes sağ kanatta ceza sahasına girdi ancak son çizgiden arkadaşlarına çeviremedi topu.

70. dakika : 
Braga'da Ederson'un sol kanattan ortasını Egemen yatarak kafayla uzaklaştırdı. Sonrasında Veli'nin ceza sahası dışından ters vuruşunda Cenk topu göğsü ile kontrol etti ve riskli hareketlerden sonra uzaklaştırdı.

69. dakika : 
Beşiktaş bu kez sol kanattan korner kazandı. Fernandes'in ortasında Djamal topu karşıladı. Quaresma'nın ceza sahası dışından gelişine vuruşunda ise top auta gitti.

68. dakika : 
Fernandes sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topu ceza sahasına doldurdu. Ancak bu pozisyonda da sonuç alamadı temsilcimiz.

67. dakika : 
Tanju Kayhan'ın tedavisi yeterli olmadı ve onun yerine Ekrem Dağ oyuna dahil oldu.

65. dakika : 
Beşiktaş'ta Tanju Kayhan'ın bir sakatlığı var. Genç oyuncunun tedavisi saha içinde yapılıyor.

64. dakika : 
Beşiktaş seyircisinden büyük destek var bu anlarda.

63. dakika : 
Braga'da Coelho sakatlık yaşıyor. Kolunda bir sorun var savunma oyuncusunun. Sağlık ekipleri tedavisini yapmaya çalışıyor 26 yaşındaki oyuncunun.

61. dakika : 
Beşiktaş hücumunda Veli ve Simao arasında bir anlaşmazlık. Veli'nin pasında top doğrudan auta gitti.

60. dakika : 
Hugo Viana bu frikikte topun başına geldi ama vuruşunda top barajdan geri döndü.

58. dakika : 
Beşiktaş sağ kanattan Fernandes Quaresma ikilisi ile geldi. Quaresma'nın ceza sahası köşesinden yaptığı ortada top savunmadan döndü.

57. dakika : 
Braga inanılmaz bir pozisyon buldu. Elderson'un ceza sahası dışına pasında Egemen büyük bir hata yaptı. Lima karşı karşıya pozisyonda kendini buldu, fakat vuruşunda top yandan auta gitti. Şans temsilcimizin yanındaydı bu pozisyonda.

56. dakika : 
Lima bir anda sol kanattan savunmanın arkasına sarktı ve ceza sahasına girdi. Rakibinden de bilek hareketi ile kurtulan Lima'nın vuruşunda top auta gitti.

55. dakika : 
Fernandes sağ kanattan 4. kez korner kullandı. Pozisyonun devamında Q7 sağ kanattan ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı, hakem devam kararı verdi.

54. dakika : 
Fernandes bu kez sağ kanattan korneri kullandı. Ön direğe gelen ortada savunma topu kornere attı. 3. kornerde Sivok'un kafayı vurdu, Quim topu kornere çeldi.

53. dakika : 
Simao'nun sol kanattan ortasında savunmadan dışarıya gitti top. Fernandes'in sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Pozisyonun devamında Quaresma topu sağ kanada taşıdı ve bir korner daha aldı.

52. dakika : 
Hugo Viana sağ taç çizgisi yakınından kazanan serbest vuruşu yerden ceza sahasına orta yaparak kullandı. Savunmada Tanju araya girdi ve sonrasında ona yapılan harekete faul kararı çıktı.

51. dakika : 
Quaresma bu kez sağ kanattan hareketlendi. Ancak yıldız oyuncunun ortasında Almeida'dan önce savunma kafayı vurdu.

49. dakika : 
Quaresma Simao'nun pasında ceza sahası dışında topla buluştu. Q7'nin gelişine ayağının dışıyla yaptığı vuruş az farkla üstten dışarıya gitti.

49. dakika : 
Quaresma rakip yarı alanda yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi. Braga kontra atağında ise Tanju savunmaya geri döndü ve Alan'ın tehlike yaratmasına izin vermedi.

48. dakika : Hugo Viana'nın ikinci kornerinde Cenk topu tokatladı. Beşiktaş kontra atağında Quaresma'nın pasında Hugo Almeida topla buluştu. Ama Almeida sonrasında topu Fernandes'e aktaramadı.

47. dakika :
 Hugo Viana'nın sağ kanattan ön direğe kullandığı kornerde, Beşiktaş savunması topu bir kez daha kornere gönderdi.

46. dakika :
 Elderson'un ceza sahasına yaptığı ortada Tanju topu kafayla kornere gönderen isim oldu

46. dakika : Lima'nın topa dokunuşuyla karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

İkinci yarı için oyuncular sahaya geldi. Kritik 45 dakika için saniyeler kaldı.

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Istvan Vad, Gabor Eros, Robert Kispal (Macaristan)

Beşiktaş: Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, Sivok, Tanju Kayhan, Veli Kavlak, Necip Uysal, Ernst, Simao, Fernandes, Quaresma

Braga: Quim, Leandro Salino, Douglao, Nuno Coelho, Elderson, Djamal, Amorim, Hugo Viana, Alan, Paulo Cesar, Lima