BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Kar tatili olan iller 15 Şubat tam liste

Kar tatili olan iller 15 Şubat tatil listesi uzuyor. Meteoroloji yoğun kar yağışı için 11 ili uyardı. Peki yarın yani 15 Şubat'ta hangi illerde okul tatil valilik kararları ne?

Abone ol

15 Şubat kar tatili olan iller listesi uzuyor. Kar yağışı bu geceden itibaren 11 ilde bastıracak. Meteorolojinin günler öncesinden verdiği kar alarmı birçok tuttu. Şimdi gözler illerin valiliğinden gelecek kar tatili haberlerine çevrildi.

Başta Düzce, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın, Sinop olmak üzere hangi illerde yarın okullar tatil olacak? Valiliklerin tatil kararları internethaber'de olacak.

KAR TATİLİ OLAN İLLER LİSTESİ 15 ŞUBAT

Meteorolojinin sitesinde yayınladığı uyarıya göre kuvvetli kar yağışı Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesini vuracak. Kar yağışı bu gece etkisi artacak ve 15 Şubat çarşamba günü çok kuvvetli kar bastıracak.

Meteorolojinin Güneydoğu bölgesinde uyarı verdiği iller Hakkari, Şırnak, Bitlis, Van'ın güneyi ile Siirt oldu. Meteorolojinin batı karadeniz için alarm verdiği iller ise Düzce, Karabük , Kastamonu'nun kuzeyi ile Zonguldak, Bartın ve Sinop'un iç ve yüksek kesimlerinde oldu. Bu illerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı görülecek ve 20 santimi aşan kar birikintisi bırakacak.

Yer yer kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olması beklenen kar yağışlarının ulaşımda sıkıntı yaratacak boyutta olacağı bildirildi.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL?
İstanbul için yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre kar yağışı 15 şubat çarşamba ve 16 şubat perşembe günü sulu kar şeklinde görülecek. Cuma günü İstanbul'a güneş geliyor ve hava sıcaklığı yükselmeye başlıyor.