BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  DÜNYA

Kapkaç canından etti

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir üst geçidin asansöründe 21 yaşındaki genç kadın A.A.’nın çantasını alıp kaçmaya çalışan Ali İhsan S.(24), ...

Abone ol

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir üst geçidin asansöründe 21 yaşındaki genç kadın A.A.’nın çantasını alıp kaçmaya çalışan Ali İhsan S.(24), yoldan geçen otomobilin altında kaldı. Ali İhsan S., ağır yaralı kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, gece saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Anadolu Caddesi no 175 önünde bulunan üst geçit asansörü ile Altınyol Turan köprü altı mevkii üzerinde gerçekleşti. Bir güzellik uzmanında çalışan ve evine gitmek için üst geçidi kullanan 21 yaşındaki A.A., asansöre bindiği an kendisini gizlice takip eden Ali İhsan S. tarafından karnına kırık cam şişesi dayamak suretiyle çantası gasp edildi. Üst geçidin asansörü zemin kata geldiğinde genç kadının çantasını alıp kaçan inşaat işçisi ve bir çocuk babası Ali İhsan S., Altınyol’a çıkıp karşıya geçmek isterken Karşıyaka yönüne seyir halinde olan Halit Kıvanç S (26) yönetimindeki 35 KS 340 plakalı otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı.
Ali İhsan S., olay yerine gelen ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali İhsan S.’nin kapkaç olayına karıştığı daha sonra ortaya çıktı.

HASTANE POLİSİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Ali İhsan S., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedavi olduğu esnada cebindeki telefon çalmaya başladı. Telefonu cevaplayan hastane polisi, arayan kişinin kapkaça maruz kalan A.A.’nın babası olduğunu öğrenince durumdan şüphelenip Bayraklı Polis Merkezi ekiplerine haber verdi. Hastaneye gelen polis, kapkaççının A.A.’ya ait içinde bin lira olan çantayı alarak kaçtığını, yolun karşısına geçmek isterken otomobil altında kaldığını belirleyerek gasp olayını çözdü.
Ağır yaralı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesi’nden Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan kapkaççı Ali İhsan S., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Bayraklı Polis Merkezi’ne gelerek ifade veren kapkaç mağduru A.A., gaspa uğradığı esnada etrafta kimsenin olmadığını cep telefonu ve çantası çalındıktan sonra durumu eve gidip ailesine anlattığını belirtt