BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

Kapıyı çalıp anne-kıza tecavüz ettiler

Böyle olay görülmedi. Afyonkarahisar'da alkol alan 3 kişi rastgele girdikleri evde bulunan 3 kişiye tecavüz etti.

Abone ol

Birlikte alkol aldılar ardından kapısını çaldıkları eve daldılar. Gözü dönmüş sapıklar evde bulunan 3 kişiye tecavüz ettikten sonra ellerini kollarını sallayarak gittiler.

Afyonkarahisar'da alkol alan üç kişi, girdikleri bir evdeki iki kadınla, bu kadınlardan birinin 16 yaşındaki kızına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

RASTGELE BİR KAPIYI ÇALDILAR

Olay Afyonkarahisar’ın Sahipata Mahallesi’nde meydana geldi. Birlikte alkol alan Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G., rastgele bir evin kapısını çaldı. Kapının açılmasıyla içeriye zorla giren şüpheliler, ev sahibi 50 yaşlarındaki S.A isimli kadın ile evde misafir olarak bulunan Z.D. ve Z.D.’nin 16 yaşındaki kızı Ş.D’ye tecavüz etti.

Tecavüzden sonra ellerini kollarını sallayarak evden çıkan şüpheliler, kadınların polise başvurmaları üzerine tüm kentte aranmaya başlandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ın bizzat ilgilendiği çalışmalar sonucu, eşkali belirlenen Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G. yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Afyonkarahisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi’ne konuldu.

İYİLİK YAPAYIM DERKEN...

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

ELİNDEN KAPIP KAÇTI

Adana’da bir kadın, kendinden 1 lira isteyen gence bankadan para çekip vermek istedi. Ancak 19 yaşındaki K.D., B.Ç.’nin bankadan çektiği 100 lirayı elinden kapıp kaçtı. Kapkaççıyı, güven timleri anında yakaladı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi Fatih Terim Sokağı'nda yaşandı. B.Ç., yanına gelerek “Abla 1 lira verebilir misin” diyen K.D.’ye otomatik para çekme makinesinden para çekerek vermek istedi. Ancak K.D. genç kadının çektiği 100 lirayı elinden alarak kaçtı. Bu sırada, B.Ç. bağırarak yardım istedi.

Sokakta bulunan Emniyet Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu’na bağlı çalışan güven timleri, kapkaççı genci kovalamaca sonucu yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan K.D. “nitelikli hırsızlık” suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.