BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  GÜNCEL

Kapının üstünde anahtarı unutunca

Adana'da, 13 yaşındaki oğlu anahtarını kapının üzerinde unutup arkadaşlarıyla oynamaya giden şahıs, kendi evine itfaiyenin yardımıyla girebildi.

Abone ol

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi 74039 sokaktaki Melike Apartmanı'nda yaşanan olayda, baba Berkant Karaçalı (41) işten çıktıktan sonra evine geldi.

Melike Apartmanı'nın 12. katında oturan Karaçalı, asansör ile evine kadar çıktı ancak bir türlü kapıyı açamadı. İçeride 13 yaşındaki oğlu Berkay Karaçalı'nın olduğunu tahmin eden baba cep telefonunu aradı ancak bir türlü ulaşamadı. Oğlunun uykusunun ağır olduğunu düşünerek çilingir çağıran baba kapının üzerinde anahtar olduğu için çilingir de kapıyı açamadı.

Bunun üzerine oğlunun içeride olduğunu düşünen baba telaşlanarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, yapabilecekleri bir şey olmadığını belirterek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye merdiveni ile baba Berkant Karaçalı 12. kata çıkarak evine girdi.

Baba, eve girdiğinde çocuğunu bulamadı. Evin kapısını açıp aşağıya inerek, "Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, kusura bakmayın, oğlum sanırım arkadaşlarıyla oynamaya gitmiş, anahtarı da kapının üzerinde unutmuş, cep telefonunu almamış, ben şimdi onu arayıp bulacağım" dedi.
Baba daha sonra oğlunu arkadaşlarıyla oynarken bulup eve getirdi.