BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MAGAZİN

Kapalıçarşı bu hafta karışıyor

atv' nin sevilen dizisi 'Kapalıçarşı' Arda- Fırat karakterleri arasındaki çatışma ile son bölümünde izleyiciyi ekrana kilitledi...

Abone ol

'Kapalıçarşı' dizisinin son bölümlerinde Arda ve Fırat ikilisinin çekişmesi ve Fırat'ın Diyar ile yakınlaşma sı soluksuz izlendi. İzleyiciler, Arda ve Fırat ikilisinin yaşadıklarını çok gerçekçi bulduklarını, sanal ortamdaki forum sitelerinde dile getirmeye başladı.

ÇATIŞMALAR DOĞUYOR

Arda karakterini canlandıran Mert Fırat, "Arda ile Fırat birbirlerine yakın karakterler gibi görünseler de birbirlerinden farklılar. İkisinin de kaygıları aynı doğrultuda. Bu da bir çatışma doğuruyor. Doğal olarak da zıtların birlikteliği durumu ilgi çekici oluyor" derken, dizinin diğer kahramanı Engin Altan Düzyatan ise, "Senaristler tarafından doğru çatışma kurulduğu zaman izleyicinin de bunu takip ettiğini bir kez daha görmüş olduk" dedi. Fırat karakterini oynamaktan büyük keyif aldığını söyleyen Engin Altan Düzyatan, Arda ve Fırat karakteri arasındaki çatışmanın devam edeceğini de belirtti. Düzyatan, iki karakter arasında dostluk olabileceğinin sinyallerini de şu sözlerle verdi: "Genelde, bu tür çatışmalarında ardından anlayış doğar. Bu anlayış da güzel bir dostluğu getirir. Bu çatışmaların nedeni de zaten aşk... Fırat'ın Diyar'a karşı aşkı karşısında Arda'nın tepkisinin sebebini hep beraber göreceğiz."