BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 40. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 29 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan kanatsız Kuşlar 40. yeni bölümüne neler olacak? Son bölümüyle nefesleri kesen Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Kanatsız Kuşlar dizisi, son bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başardı. Herkes şimdiden Kanatsız Kuşlar'ın 40. yeni bölüm fragmanını da merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Muzaffer, Kemal'i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Kocasının sesini duyan Nefise, ona kendini duyurabilmek için adeta çırpınır. Bir yandan da onun hayatı için endişelenmektedir. Evdeki gerilime şahit olan Suat, durumu Asya ile Emre'ye anlatınca ortalık iyice karışır. Nefise özgürlüğüne kavuşmak için farklı bir yol denemeye karar verir. Kız kardeşi Cemre'nin, kendisine meydan okuyuşuyla sarsılan Zeynep, yeni bir karar alır. Bu kararıyla Onur'un hayatına da yeni bir anlam katabileceğine inanmaktadır. Zeynep'in atacağı adım tam manasıyla şok etkisi yaratır. Mine ile annesi Suna'ya yardım eli uzatmaya çalışan Onur, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Başlarına gelenlerden Onur'u sorumlu tutan anne Suna, onu büyük bir vebal altında bırakacaktır.

KANATSIZ KUŞLAR 40. BÖLÜM FRAGMANI