BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 33. bölüm 2. fragman Zeynep ve Onur harekete geçiyor

Kanatsız Kuşlar 33. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar 33. bölümde neler olacak? 8 Şubat 2018 akşamı ATV'de ekrana gelecek Kanatsız Kuşlar dizisinin 33. bölümüne dair merak edilen her şey haberimizde...

Abone ol

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 33. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Herkes dizinin 33. bölümünde neler olacağını merakla beklerken yayınlanan fragman önemli ipuçları verdi. 

Yeni bölümde Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalışacak. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet'in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindir. Onur ise umduğunu bulamadığı gezileri için üzülürken, dönüşte büyük bir hata yapar.

Cemre, rahat hareketleriyle Emre'yi çileden çıkarınca iki kardeş fena halde kapışır. Bu durum Muzaffer'in onlar üzerindeki ilk babalık sınavıdır.

Nefise, Muzaffer'in samimi ve sevecen yaklaşımlarına kayıtsız kalamaz. Tam bir aile olacaklardır sonunda. Ancak artık niyetini iyiden iyiye belli eden Kemal, hamlelerini büyütürken, amacına bir türlü ulaşamayan Tuba'nın da pes etmeye niyeti yoktur.

İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin 33. yeni bölüm 2. fragmanı...

Kanatsız Kuşlar dizisinin 33. yeni bölüm 1. fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer'in beklenmedik şekilde kendini odaya kapatması herkesi şaşırtır. Odanın kilidini açacak ve Muzaffer'in gizemini çözecek tek kişi Nefise'dir. Muzaffer'in aile olma yolunda kararlı şekilde attığı adımlar Nefise'nin korkularının da üstesinden gelebilecek midir?

Zerrin, Tuba'ya son bir kez yardım etmek zorunda kalır. Ancak Tuba'nın gizli planını farkeden Azime, bunu boşa çıkarmak için müthiş bir hamlede bulunur. Tuba, sonunda hakettiği cezayı bulacaktır.

Onur, son zamanlarda iyice sinirleri gerilen Zeynep'e bir sürpriz hazırlar. Birlikte başbaşa bir gün geçireceklerdir. Ancak esrarengiz olaylar peşlerini bırakmaz. Şirkette rahat bir şekilde davranmaya başlayan Ahmet'in amcasıyla birlikte yeni bir planı daha vardır.