BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı 4 Ocak'ta var mı?

Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı 4 Ocak tarihinde ekrana gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor. Peki Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

ATV'de yayınlanan ve perşembe günleri ilgiyle takip edilen Kanatsız Kuşlar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kanatsız Kuşlar 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 28.bölümde Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için Zeynep'in yaptığı hamle, şok edici bir şekilde sonuçlandı. Muzaffer ise Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aradı. Mert'in desteğiyle Nefise ile Aysun'u yemeğe çağırdı. Bu yemek sırasında Nefise'ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderildi mi merak konusu oldu.Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına geldi. Onur, Zeynep'e tavır gösterdiği için pişman oldu. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçti.

KANATSIZ KUŞLAR 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 4 OCAK TARİHİNDE YAYINLANMAYACAK

Kanatsız Kuşlar'ın yeni bölümü 4 Ocak 2018 tarihine denk geliyor. Kanallar genellikle yılbaşı haftası dizinin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor. Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle 11 Ocak 2018 akşamı...