BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 27.bölüm fragmanı yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Kanatsız Kuşlar 27.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 21 Aralık 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar 27.bölümde neler olacak? Kanatsiz kuslar 27.yeni bolum fragmanina gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

ATV''de perşembe günleri yayınlanan Kanatsız Kuşlar ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Perşembe günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden fakat reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Kanatsız Kuşlar 27.yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Melis Tüzüngüç ve Ümit Kantarcılar'ın paylaştığı Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Muzaffer, Nefise ile beraber Mert'i saklamanın bir yolunu ararken, Azime'den gelen yardımı kabul etmek zorunda kalır. Ancak Tuğba'nın kurduğu oyun yüzünden Azime yine hedefe yerleşir. Asya'nın yapmış olduğu bir hata, küçük Aysun'un büyük bir tehlikeyle yüz yüze kalmasına neden olur. Kızının hayati bir tehlike yaşadığını öğrenen Nefise, Muzaffer ile beraber apar topar yola çıkar. Bu sırada geride bıraktıkları Mert hiç ummadıkları bir tehditle karşılaştı. Peki Kanatsız Kuşlar 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KANATSIZ KUŞLAR 27.BÖLÜM FRAGMANI Kanatsız Kuşlar 27.bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kanatsız Kuşlar 27.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

KANATSIZ KUŞLAR YENİ BÖLÜM YAYINLANMAYACAK MI? Kanatsız Kuşlar oyuncuları trafik kazası geçirdi. Beşiktaş istikametine doğru ilerleyen iki oyuncunun içinde bulunduğu araç, başka bir araçla çarpıştı. Kazada dizinin prodüksiyonunda görevli şoförünün kullandığı araç kullanılmaz hale geldi. Hemen hastaneye kaldırılan iki oyuncudan Ümit Kantarcılar belinden, Melis Tüzüngüç'ün de ayağından yaralandığı anlaşıldı. Kaza sonrası ise set iptal edildi. Bakalım yeni bölüm 21 Aralık'ta ekrana gelecek mi?