BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48
HABER /  MEDYA

Kanal D'nin o dizisi final yapıyor

Kanal D ekranında başlayan Hayat Yolunda bu akşam final yapacak. Reytinglerde beklenen etkiyi alamayan dizi alınan kararla final yapıyor.

Abone ol

13. Bölüm ile ekrana gelecek olan Hayat Yolunda seyircisine sürpriz bir bölüm ile veda edecek.

Kanal D’de Ekim ayında yayınlanmaya başlayan ve bir hastanede görev yapan doktorların iş ve aşk ilişkilerini konu alan Hayat Yolunda dizisi ekrana veda ediyor.

Dizi 14 Ocak Çarşamba akşamı 23.15′de yayınlanacak olan 13. ve final bölümüyle son defa ekranda olacak.

Hayat Yolunda dizisi reytinglerde istenilen sonucu elde edememiş ve kanal yönetimi final kararı almıştı. Hayat Yolunda’nın finalinde Veysel Hoca’nın öğrencilerine büyük bir sürprizi olacak.

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜNÜN KONUSU

Herkes büyük bir endişeyle Yelda’nın uyanmasını bekler. Şafak, Yelda’nın onun için hayatını ortaya koymasından dolayı vicdan azabı çekmektedir ve söyledikleri yüzünden kendini affetmez. Sağlık Bakanlığı, Melis yüzünden Şafak’a soruşturma açar. Melis’e kendi diliyle cevap vermek isteyen Şafak’ın eline büyük bir koz geçer. Alp’e gözdağı veren Şafak’ın planı Melis’ten tamamen kurtulmaktır. Alp, Melis’e büyük bir oyun oynar, Kandırıldığının farkına varan genç kadının gözü döner. Hırslarının kurbanı olan Melis, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Şafak’tan hesap sorar. Ancak intikam için kalkıştığı delilik ikisinin de hayatını tehlikeye atar. Şafak, Melis’in bebeğini kurtarmak için büyük bir mücadele verir. Şafak’la bir geleceği olmayacağını anlayan Alp geri adım atar. Veysel Hoca’nın ise öğrencilerine hiç beklemedikleri bir sürprizi vardır. 14 Ocak Çarşamba Günü Saat 23:15′te Kanal D’de…