BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kanal 7 Ah Kalbim oyuncuları konusu yeni Hint dizisi

Kanal 7'de Hint dizileri yayınlanmaya devam ediyor. 16 ekim günü başlayacak olan yeni Hint dizisi Ah Kalbim konusu ne oyuncuları kim? Kanal 7 Ah Kalbim ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

2014 yılında Hindistan'da yayınlanmaya başlayan Ah Kalbim artık Kanal 7'de olacak. Merakla beklenen dizide oyuncular kim Ah Kalbim konusu ne fragmanında neler var? Gelin hep birlikte Ah Kalbim'i izleyelim.

Kumkum Bhagya ‘Ah Kalbim’ adı ile Kanal 7 ekranlarında olacak. Aynı evde büyüyen iki kız kardeşin hayalleri, umutları, özlemleri ve aşklarının konu edildiği Ah Kalbim, Hint dizisi hayranları ile buluşacak. Kanal 7, izleyicileri yeni diziler ile buluşturmaya devam ediyor. Pragya ve Bülbül isimli iki kız kardeşin hayat hikâyesinin anlatıldığı ‘Ah Kalbim’ 16 Ekim’den itibaren Kanal 7’de… Aynı anne ve babadan dünyaya gelmiş olsalar da birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan Pragya ve Bülbül’ün sürükleyici öyküsü ekrana gelecek.

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır. Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir. Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.

Birbirinden çok farklı İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ 16 Ekim’den itibaren Kanal 7 ekranlarında…