BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Kan donduran işkence ve küfür videosu!

Suriye'de sivil halka kan kusturan Esad'a bağlı milis gücü Şebbihaların işkence ederek öldürdükleri bir gencin görüntüsü internete düştü.

Abone ol

Kan donduran görüntülerde acımasızca genci demir çubuk ve tekmelerle tanınmayacak hale getiren Şabbihalar, "Sen şehit olmak istiyorsun. Senin Kur'an'ın da Peygamberiniz ile cennette aynı sofrada kahvaltı edeceğini mi yazıyor?" diyerek alay ediyorlar. Ardından Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) hakaret ediyorlar.

Aldığı darbeler sebebiyle kan revan içinde kalan genç kafasına gelen darbeleri engellemeye çalışırken, bir Şebbiha eline aldığı demir çubuklarla vurarak, "Ne kadar vursak buna bir şey olmuyor. Diğer tarafa götürüp kafasına bir kurşun sıkın." diyor.

PEYGAMBERİ İLE BULUŞTURUN

Tekbir getirerek en kutsal değerlere alay edip hakaret ve küfretmekten geri kalmayan şebbihalar, "Kafasına kurşun sıkarak Peygamberi Muhammed ile buluşturun. Ya da İsa ile..." diyerek hakaret ve küfürlere devam ediyor.

SENİ HURİLERİNE KAVUŞTURDUK

Acımasızca gence işkence uygulamaya devam eden silahlı çete üyelerinden biri yerde can çekişen gencin kafasına eline aldığı briket ile vuruyor. Bir kaç defa briketlerle kafasında darbe alan gence başka bir şebbiha elindeki silahla kafasına ateş ediyor. Ölmesinden sonra gencin cesedine vurmaya devam eden silahlı askerlerin, "İşte seni istediğin hurilerine kavuşturduk" diyerek küfrettikleri görülüyor.