BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  DÜNYA

Kan donduran işkence görüntüleri!

Suriye ordusu ve özel kuvvetler Şebbihaların sivil halka yönelik işkenceleri giderek artıyor

Abone ol

Esed'in askerlerinin ele geçirdiği sivillere yönelik uyguladığı işkenceler, adeta insanın kanını donduruyor. Yayınlanan görüntülerde Şebbihaların elleri ve ayaklarını bağladıkları sivilleri ellerindeki bıçakları defalarca vücutlarına saplayarak öldürmesi tüyleri diken diken ediyor.

Görüntülerde Şebbihanın yakaladığı yaklaşık 10 sivili bir inşaatın bodrum katında tuttuğu görülüyor. Elleri ve yüzleri bağlı sivillerin bir kaçını başka bir yere götüren silahlı milisler, daha sonra bıraktıkları iki kişiye şiddet uygulamaya başlıyor.

ÖLMEDİLER DİYEREK BETON PARÇALARI İLE VURDULAR

Şebbihalar duvara yüzlerini dayadıkları sivillerin ellerindeki bıçaklarla önce elbiselerini daha sonra vücutlarını parçalamaya başlıyor. Bir Şebbiha elindeki bıçağı kameraya göstererek, yüzlerini duvara çevirdikleri savunmasız sivillere saplamaya başlıyor. Aldığı bıçak darbeleri ile bir sivil yere yığılırken Şebbihalar ayakta zor duran diğer bir kişiye bıçak saplamaya devam ediyor.Ürperten görüntülerde şahısları bıçaklamaya devam eden Şebbihalar, can çekişerek yere yığılan şahıslara "Ölmediniz mi, bunlar daha ölmedi" diyerek beton parçaları ile vuruyor. Şebbiha ve askerler öldüklerinden emin oldukları iki sivilin üzerine moloz ve karton parçaları atarak olay yerinden ayrılıyor.