BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
DÜNYA

Kan donduran görüntü! Dalgalar böyle can aldı

Kuzey Goa'da Sinquerim plajında dev dalgalar Hintli Turist Sasikumar Vasan böyle yuttu. Şok edici anlar ise saniye saniye cep telefonu tarafından kaydedildi.

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arakaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü sahile inen üç arkadaş, dalagalarla selfi çektirmek için kayalıkların olduğu bölüme indir. Üçlü, denizin serin sularının tadını çıkarırken bir anda güçlü dev dalgalarla azizliğine uğradılar.

DEV DALGALAR BÖYLE YUTTU Dev dalgalar güçlü bir şekilde sahile vururken hiç ummadıkları bir anda Sasikuma'ı yuttu. Diğer iki arkadaş dalgalardan kaçmayı başardı. Ancak arkalarına baktıklarında ise arkadaşları Sasikumar'ın olmadığını fark ettiler. Neredeyse 20 saniyede gerçekleşen şok olayda dalgaların yuttuğu Hintli Sasikumar hayatını kaybetti. Polis müfettişi Jivba Dalvi yaptığı açıklamada: “Üç turistin ikisi dalgalardan dışarı çıkmayı başardı, ancak güçlü dalgalar arkadaşlarından birini aldı. Sasikumar cansız bedeni uzun bir arama sonrasında denizden çıkartıldı" dedi.O anlar ise orada bulunan başka bir arkadaşları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Sitene Ekle
Etiketler