BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.487,84
HABER /  GÜNCEL

Kamyon şoförü Maltepe'yi birbirine kattı

İstanbul Maltepe'de hareketli anlar. Polisin 'dur' ihtarına uymayan kamyon şoförü trafiği birbirine kattı.

Abone ol

Uzun süre polisi peşinden koşturan sürücü çıkmaz sokağa girince kıskıvrak yakalandı.

İstanbul polisini alarma geçiren olay Serkan Sönmez (32) adlı kamyon şoförünün Kartal'da polislerin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmasıyla başladı. Serkan Sönmez önce D 100 karayoluna girdi ardından yan yola girerek kaçmaya devam etti. Kamyonu kendisini takip eden polis araçlarının üzerine sürdüğü öne sürülen Sönmez, kaçışını Kartal'dan Maltepe yönüne doğru sürdürdü.

POLİS D-100'Ü KAPATINCA YAN YOLA GİRİP KAÇMAYA BAŞLADI

Polis ekipleri alarma geçerek D 100 Karayolunu Kadıköy istikametine kısa bir süreliğine trafiğe kapattı.  Yakalanacağını anlayan kamyon şoförü bu kez de Maltepe'de yan yola girip kaçmaya başladı. Trafiği birbirine katan Serkan Sönmez yaklaşık yarım saat sonra çıkmaz sokağa girince ardında kendisini takip eden polisler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

"EHLİYET PUANIM OLMADIĞI İÇİN KAÇTIM"

Gözaltına alınırken de direnmeye devam eden Serkan Sönmez kelepçelenip ekip otosuna bindirildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Sönmez gazetecilere, "Ehliyetimin puanı olmadığı için kaçtım" diye konuştu. Polis merkezine götürülen Serkan Sönmez'in daha önceden iki kez yaralamalı kazadan kaydı olduğu öğrenildi.