BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  MAGAZİN

Kamil Sönmez yarın toprağa verilecek

Kamil Sönmez, yarın Şakirin Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından cumartesi günü Ordu'nun Perşembe ilçesinde toprağa verilecek

Abone ol

Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kürşat Tokel ile Nefroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Eyüp Külah, beyin kanaması nedeniyle 65 yaşında hayatını kaybeden Kamil Sönmez ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Prof. Dr. Kürşat Tokel, Kamil Sönmez'in 2 Aralık'ta merkezin acil servisinde tedavi altına alındığını hatırlatarak, ''Çekilen tomografide ağır bir beyin kanaması saptanmıştı. Kendisine cerrahi müdahalede de yapılmıştı. Ancak geçen süre içerisinde durumunda bir düzelme kaydedilmedi. 18 Aralık'ta da beyin ölümü gerçekleşti. Kamil Sönmez'i saat 02.35'te kaybettik. Kendisi şeker hastalığına bağlı olarak kronik böbrek hastalığı nedeniyle 2010'dan beri hastanemizde haftada üç gün diyalize giriyordu'' diye konuştu. 

Tokel, Kamil Sönmez'in ailesi ve sevenlerine sabır diledi. 

Prof. Dr. Tokel, ailesinden aldıkları bilgiye göre, Kamil Sönmez'in cenazesinin yarın Şakirin Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Ordu'nun Perşembe ilçesinde gönderileceğini bildirdi. 

Kamil Sönmez'in kardeşi Remzi Sönmez, ''Şu anda sözün bittiği yerdeyiz. Herkese başsağlığı diliyoruz'' dedi. 

Remzi Sönmez, bir gazetecinin ''En son ne zaman görüştünüz?'' sorusuna, ''En son dün gece öptüm'' cevabını verdi.