BIST 9.562
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.486,45
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kamer Genç'in sözleri yine gerdi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Genel Kurul'u yine karıştırdı.

Abone ol
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Genel Kurul'u yine karıştırdı. Genç, kendisine sataşma olduğu gerekçesiyle söz isteyince Genel Kurul'u yöneten Şahin ile polemiğe girdi. Şahin, Genç'i "Size sataşma yok. Bana hakkınızda işlem yaptırmayın." diye uyardı.
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, CHP adına söz alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü olduğu döneminde Tuncelili bazı işadamlarına ihaleler verdiğini ileri sürdü. CHP'li Genç, bunun üzerine şahsına sataşma olduğunu iddia ederek söz almak istedi. Ancak oturumu yöneten Başkan Şahin, Canikli'nin konuşmasında sataşma görmediğini, CHP Grup Başkanı'nın iddialarına cevap verdiğini söyleyerek, "Lütfen yerinize oturunuz." dedi. Bunun üzerine Kamer Genç, Şahin'e taraflı hareket ettiğini söyledi. Şahin ile bir süre polemik yaşayan Genç sesini yükseltince, Meclis Başkanı hangi durumda söz vereceğini çok iyi bildiğini söyleyerek, "Hakkınızda bana işlem yaptırmayın." diye uyarıda bulundu.
Genç, bu tavrını bir süre daha devam ettirince Şahin, "Sayın Genç lüten, siz genel kurulun en tecrübeli milletvekillerinden birisiniz. Hangi durumlarda söz verileceğini çok iyi biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.