BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kamer Genç'e PKK tehdidi!

Tunceli'deki PKK flamalarını göstererek hükümete yüklenen Kamer Genç, tehdit ediliyor.

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, Tunceli Pülümür Vadisi’ndeki PKK flamaları önünde yaptığı "Neden bu flamalar kaldırılmıyor" şeklindeki basın açıklamasından dolayı PKK’nın hedefi olduğunu ileri sürdü.

CHP Tunceli Milletvekili kamer Genç, iki gün önce Tunceli Pülümür Vadisi’nde PKK flamalarının niçin kaldırılmadığına ilişkin yaptığı açıkladan dolayı tehdit aldığını, bu akşam sosyal paylaşım sitesi Twitter’deki hesabından paylaştı. Yayınladığı twit’lerle konuyu ayrıntılı olarak paylaşan Kamer Genç, CHP Genel başkanını da bilgilendireceğini ifade etti. Genç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün saat 18.03’te 0428 ******* nolu telefonda beni arayan kişi Tunceli Jandarma istihbaratında görevli olduğunu ve PKK’nın yaptığı telsiz konuşmasında ’Kamer Genç’in neden serbest gezdiğini niye vurmuyorsunuz veya vurdurmuyorsuz’ şeklinde bilgi aldıklarını bana bildirip bir isteğim olup olmadığını sordular, ben de teşekkür ettim. Başta RTE ve AKP ile bazı örgütler benim Laik TC Devletinin bütünlüğünü savunmamdan rahatsız. Ayrıca Bay Recep ile Abdullah’ın hukuksuz keyfi yönetimleriyle yolsuzluklarına karşı mücadelemden çok rahatsızlar, beni örgütlerle birlikte ortadan kaldırmada hem fikirdirler. Benim mücadelem siyasi iktidarla, PKK ile değil. Basında yer alan ifadeler çarpıtılmış. Tunceli’deki bazı belediye başkanları da iftira atarak örgütlerden medet ummaktadırlar. Bunlardan ve Recep’ten korkmuyorum. Halkımız her şeyin farkında. Tunceli Pülümur yolunda yaptığım basın açıklamalarımın bir kısmı bazı gazeteler, eklentiler yaparak çarpıtmışlardır. Bunu da belirtmeliyim."


Erdoğan egemenliği PKK'ya bırakmış

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Tunceli- Erzincan karayolu yakınlarındaki Pülümür Vadisi içinde hakim tepelere asılan PKK flamalarının olduğu bölgeye giderek, açıklamalarda bulundu. (Devamı...)

5476.jpg