BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kamer Genç yine fena coştu

AK Parti iktidarının amansız muhalifi ve ilginç çıkışlarıyla gündemden inmeyen Kamer Genç, bu kez gözünü Çankaya'ya dikti.

Abone ol

CHP Milletvekili Kamer Genç, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün karşısına aday olarak çıkmasını istedi.
    
Cem Vakfı'nın kuruluşunun 17.yılı dolayısıyla Polat Rönesans Otel'de gece düzenlendi. Geceye Milletvekili Kamer Genç, Yazar Mehmet Altan ve birçok önemli isim katıldı.

Gecede Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) konuşan Milletvekili Kamer Genç, Tunceli'de ıslıklanarak protesto edilmesinin nedenlerini açıkladı. Genç, “30 senelik siyasi mücadelemden rahatsız olan AK Parti ve onların görüştüğü kitleler bana her zaman karşılar. Orada Munzur Vadisi üzerine yapılacak barajlar için yürüyüşe coşkulu bir halkla beraber katıldım. Benim orada bulunmamdan rahatsız olan belli kitleler vardı. Orada birkaç tanesi bana ‘yuh' çekti. Zaten yuh çekmelere alışan bir insanım.” ifadelerini kullandı.

“AKP BENİM PARLAMENTODAN DÜŞMEM İÇİN HERŞEYİ YAPAR”
Milletvekili Genç, AK Parti'nin kendisinin Parlamento'dan düşmesi için her şeyi yapabileceklerini anlattı. Genç, “Benim 7 yıl 7 dönem milletvekili seçilmemden rahatsız olan birtakım insanlar var. Başta tabi AK Parti var. AK Parti benim Parlamentodan düşmem için her şeyi yapabilir. Bu nedenle hiç alınmadım ben protestoya.” dedi.

'EĞER BÜLENT ARINÇ DA KENDİSİNE GÜVENİYORSA O DA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE GELSİN'
Vekil Genç, "Bülent Arınç da eğer kendisine güveniyorsa gelsin. Başbakan ve Abdullah Gül de gelsin. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerine girelim karşı karşıya. Bakalım Türkiye'de kim kamuoyunda itibarlıdır görelim.” şeklinde konuştu.