BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  POLİTİKA

Kamer Genç Bodrum gecelerinde

TBMM'nin renkli ismi Genç, Bodrum'da tatil yaparken, geceleri de boş geçirmiyor.

Abone ol

TBMM'nin en renkli simalarından Kamer Genç, yeniden gündemde. Genç, cumartesi akşamı Avrupa'nın en büyük diskolarının arasında yer alan Halikarnas Disko'daydı.

TBMM Genel Kurulu'ndaki “Cumhurbaşkanını halk seçerse ben adayım'' sözleriyle gündeme gelen Tunceli bağımsız Milletvekili Kamer Genç, bayram tatili için geldiği Bodrum'da eğlenceyi kaçırmadı. Genç, bir süre önce gazetecilere üstsüz yakalanan Halikarnas Disko'nun Avrupalı dansçılarını ve turistlerin danslarını izledi.

Bayram tatili için Bodrum'a gelen ve gündüz saatlerinde tekneyle mavi yolculuğa çıkan Kamer Genç, cumartesi gece yarısı da Bodrum DYP İlçe Başkanı Anıl Danacı ile birlikte Halikarnas Disko'ya geldi. Genç'in, fotoğrafının çekilmemesi için diskonun güvenlik görevlileri etten duvar oluşturdu. Güvenlik görevlileri içerideki amatör fotoğrafçılara da sık sık uyarılarda bulunarak fotoğraf ve görüntü çekilmemesini sağladı.

Gazetecilerin geldiğini öğrenen Genç, saat 01.30 sıralarında diskonun otel bölümünden kimseye görünmeden eğlence mekanını terk etti.