BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  SEÇİM

Kamalak'tan seçmene terörü bitirme sözü

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'tan 1 Kasım erken seçimleri ve artan terör olaylarına ilişkin açıklama geldi.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terör sorununa ancak partilerinin çözüm getirebileceğini ileri sürerek, "Bu ülkede kardeşliği tesis edecek olan bizleriz, milli görüş beraberliğidir" dedi.

Kamalak, Erzurum'da partisinin il binasında düzenlediği bayramlaşma programında, terör olaylarının çözülmesi için Saadet Partisi'nin tek çare olduğunu savundu.

AK Parti'yi Çözüm Süreci döneminde bu konuda uyardıkları zaman "kıskançlıkla" suçlandıklarını ifade eden Kamalak, "Amacımız kimseyi kırmak, gücendirmek değil, siz sevdiğiniz insanların hatasını söylemediğiniz takdirde onlara iyilik mi yaparsınız, öz oğlunuz ciğerpareniz, bir hata yaptığında, siz ona yanlış yola girdin, yapma kardeşim demez misiniz, böyle uyarmak kardeşlik görevidir" diye konuştu.

Kamalak, Türkiye'nin bir girdabın içine düştüğünü ve bu girdabın içinden kurtulmak için 1 Kasım seçimlerinin önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hem davamız hem ülkemiz açısından hem de bu bölgelerdeki terörü sonlandırmak bakımından, hepimize çok önemli görevler düşmektedir. Bu ülkede kardeşliği tesis edecek olan bizleriz, milli görüş beraberliğidir. Bu bölgelerin iktisadi kalkınmasını sağlayacak olanda biziz, buradaki göçü durduracak olanda biziz."