BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kamalak'tan İslam Barış Gücü önerisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Bu şehit kanını ancak ve ancak biz durdurabiliriz'' dedi.

Abone ol

Partisinin Tokat İl Başkanlığı'nca bir lokantada verilen iftar yemeğine katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Tokat'ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Milli Görüş'ün hedeflerinin olduğunu belirten Kamalak, bu hedeflerden birinin de yaşanabilir bir Türkiye kurmak olduğunu ifade ederek, ''Şu anda Türkiye yaşanabilir olmaktan çıktı. Ülkenin evlatları birbirine düşman gibi bakar hale getirilmiştir. Bu durumdan kurtarmak Milli Görüş'e düşmüştür'' diye konuştu.

Dağılmış olan İslam coğrafyasını bir bayrak altında toplamak istediklerini anlatan Kamalak, ''Bir İslam Barış Gücü oluşturalım. Gelin el ele verelim, güçlerimizi birleştirelim. Yeni bir dünya inşa etmek istiyoruz'' dedi.

Ülkede son günlerde terör olaylarının arttığını ifade eden Kamalak, şunları kaydetti:

''Şu an Anadolu büyük bir tehlike altındadır. Öldürülen bu milletin çocuklarıdır. Bu kanı durduralım. Bu şehit kanını ancak ve ancak biz durdurabiliriz. Bunu Milli Görüş durdurabilir. Bu kanı AK Parti durduramaz. 10 senedir tek başına iktidardasınız. Terörün durdurulmasını istiyorsanız oylarınızı Saadet Partisi'ne veriniz.''

Konuşmasının ardından partililer, Kamalak'a çeşitli hediyeler verdi.