BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.294,51
HABER /  GÜNCEL

Kamalak'a göre NATO da FETÖ kadar tehlikeli

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye için FETÖ yapılanması ne kadar tehlikeliyse, NATO yapılanması da o kadar tehlikelidir. Bu ülke için hücre evleri ne kadar tehlikeliyse Amerikan üsleri de o kadar tehlikelidir" dedi

Abone ol

SAADET Partisi Genel Başkanı Prof. Mustafa Kamalak, Celabrus operasyonuna tam destek verirken, NATO ile yapılan işbirliği konusunda itiraz etti. Kamalak Erdoğan'a da İsrail ile olan barış anlaşmasını onaylamama çağrısı yaptı.

Mustafa Kamalak, gündemdeki olaylarla ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye'nin Fırat Kalkanı ismiyle Cerablus'a düzenlediği operasyona tam destek veren Kamalak, “Her ülke kendi sınırlarını korumak mecburiyetindedir. Şanlı ordumuza destek verip, dua etmeliyiz” dedi.

AMERİKAN ÜSLERİ DE O KADAR TEHLİKELİ...

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’in ziyaretini de değerlendiren Kamalak, "Biz Türkiye içindeki cuntacıların, paralel yapıların, her türlü çete oluşumunun bertaraf edilmesi konusunda Hükümetin yanındayız. Devletine ihanet edenlerin, milletine kurşun sıkanların en ağır şekilde cezalandırılması konusunda bütün yüreğimizle hükümeti destekliyoruz. Ama daha önce de söyledim, bu topraklar için FETÖ yapılanması ne kadar tehlikeliyse, NATO yapılanması da o kadar tehlikelidir. Bu ülke için hücre evleri ne kadar tehlikeliyse Amerikan üsleri de o kadar tehlikelidir. Örneğin 15 Temmuz kalkışmasında İncirlik Üssü’nün oynadığı rol ortadadır." ifadelerini kullandı.

ABD'NİN PKK VE PYD'YE VERDİĞİ SİLAHLARIN BELGELERİ...

Türkiye'nin Gülen’in iadesi için Amerika’ya 85 koli belge ve delil gönderdiğini hatırlatan Kamalak şöyle devam etti: "Oysa İncirliğin bölgemizdeki karanlık faaliyetleri ile ilgili, değil 85, 185 koli bilgi, belge ve delil ortaya çıkar. PKK’ya PYD’ye verilen silahların belgeleri ise çuvallara sığmaz.  Bu yüzden biz diyoruz ki, kukla ile mücadele ederken, kuklacı asla unutulmamalı.”

TERÖR SALDIRILARI 15 TEMMUZ'UN DEVAMI

Yaşanan terör olaylarının ve bombalı saldırıların 15 Temmuz’un devamı olduğunu söyleyen Kamalak, kuklacının Türkiye’yi bölme hedefinde olduğunu kaydederek, “15 Temmuz’da başarılamayan iç savaş tahriki, şimdi Elazığ gibi, Antep gibi stratejik şehirler hedef alınarak gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır.  Bu terör örgütleri sadece birer kukladır. Kuklacı’nın asıl hedefi ise tüm Türkiye’dir. Güneydoğu’yu Türkiye’den koparmaktır” şeklinde konuştu.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI İSRAİL ANLAŞMASINI İMZAMALA!..."

TBMM’de onaylanan İsrail anlaşmasına da dikkat çeken Kamalak, her fırsatta İsrail’i terör devleti olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anlaşmayı onaylamayacağını öne sürdü. Erdoğan’a çağrıda bulunan Kamalak, “İsrail bir terör devletidir. İsrail, bir terör devleti olduğunu anlaşmanın yapıldığının hemen ertesi günü Gazze’yi bombalayarak bir kez daha göstermiştir.  Adeta, İsrail, Türkiye ile yaptığı anlaşmayı Gazze’yi bombalayarak kutlamıştır. Bu anlaşma, maalesef, sadece Mavi Marmara şehitlerini değil bütün milletimizi derinden yaralamıştır.  Bir hata yapılmış, bu anlaşma Meclis’ten geçmiştir. Ama yanlış hesap Bağdat’tan döner. Biz, bu anlaşmanın Beştepe’den döneceğine inanıyoruz. İnanmak istiyoruz. Çünkü Davos’ta, Şimon Peres’in yüzüne karşı ‘one minute’ çeken ve ‘siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz’ diyen Sayın Cumhurbaşkanı’nın böyle anlaşmayı onaylamaya elinin gitmeyeceğine inanıyoruz. Her fırsatta, ‘İsrail’i terör devleti olarak’ niteleyen, ‘Ben görevde olduğum sürece İsrail ile normalleşme mümkün değildir’ diyen bir Cumhurbaşkanımızın böyle bir anlaşmayı onaylamaya yüreğinin el vermeyeceğine inanıyoruz. Daha doğrusu, inanmak istiyoruz.  Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanı’na çağrıda bulunuyoruz. ‘Gelin bu anlaşmayı onaylamayın. Böylece söyledikleriyle-yaptıkları çelişen biri olmak yerine, her şart altında sözünün arkasında duran ve her şart altında hakikati savunan bir kahraman olun” şeklinde konuştu.