BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kamalak, Rabbani için ne dedi?

Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak, Afganistan eski Cumhurbaşkanı Rabbani’nin öldürülmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu

Abone ol

Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak, Afganistan eski Cumhurbaşkanı Rabbani’nin hain bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Rabbani'nin Türkiye'ye özel bir sevgisinin olduğunu belirten Kamalak şu değerlendirmeyi yaptı: “Çok üzgünüm. Kendisi barış ve huzur dolu bir dünyanın kurulması konusunda da çok değerli bir şahsiyetti. Görüşmemizde Türkiye’ye özellikle de merhum Necmettin Erbakan’a olan sevgisini dile getirmişti. Bu saldırının barış sürecini sabote etmeye yönelik karanlık bir suikast olduğu açıktır."

ALÇAK SALDIRI

En kısa sürede saldırının aydınlanmasını ve arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkarılmasını temenni eden Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:"Gerçekten daha dün el ele tutuşup, İslam aleminin sorunlarını konuştuğumuz böylesine değerli bir insanın, alçak bir saldırı sonucu şehit edilmesi bizi derinden yaraladı. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına, Afgan halkına ve İslam dünyasına başsağlığı diliyorum.”