BIST 9.559
DOLAR 32,47
EURO 34,56
ALTIN 2.473,74
GÜNCEL

Kalp krizi geçiren adamın son anları böyle kaydedildi!

ADANA’da kullandığı otomobilin direksiyonu başında hayatını kaybeden adamın kalp krizini geçirerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Adamın ölmeden önceki son anları ise cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

ADANA’da kullandığı otomobilin direksiyonu başında hayatını kaybeden adamın kalp krizini geçirerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Adamın ölmeden önceki son anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Adres Sorduktan Sonra Fenalaştı: Olay, saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesinin Gökçeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşıyla buluşmak için aracıyla yola çıkan ancak yolunu kaybeden 48 yaşındaki Hasan İlin, girdiği köyde adres sorduktan sonra bir anda fenalaştı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı İlin, direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Mahalle sakinleri, şahsın son olarak telefonla konuştuğu kişiye, sağlık ekipleri ve polise durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde şahsın öldüğü belirlendi.
Polis, olay yerinde inceleme gerçekleştirirken görgü tanıklarının da ifadelerine başvurdu. Şahsın cesedi, adli tıp morguna kaldırıldı.

Sitene Ekle
Etiketler