BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı ne zaman Show Tv yayın akışına bakın

Kalp Atışı ne zaman yeni bölüm hangi gün ekrana gelecek? Show Tv'de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Kalp Atışı geçen hafta yeni bölümüyle ekrana gelmemişti. Peki Kalp Atışı 27.yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek final mi yapacak?

Abone ol

Cuma günleri yayın hayatına başlayan başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı final yapacak iddiaları sosyal medyayı salladı. Geçen hafta fragmanı da yayınlanmayan Kalp Atışı'ndan bilgi geldi.

Yaz dizisi olarak başlayan fakat 2018'de de devam etme kararı alan Kalp Atışı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3 haftadır ekrana gelmeyen Kalp Atışı'nın yayın günü de değişti. 27.yeni bölümüyle pazar günü ekrana gelecek olan Kalp Atışı cuma gününü başka bir diziye bıraktı. Kalp Atışı yeni bölümleriyle artık pazar günü ekrana gelecek. 

KALP ATIŞI NE ZAMAN YAYINLANACAK? Kalp Atışı ne zaman yayınlanacak sorusu yanıt buldu. Kalp Atışı'nın yeni bölümü 21 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelecek. 

KALP ATIŞI YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Kalp Atışı’nın ekrana gelen son bölümünde Ali Asaf, kamyonun çarptığı komiser Çetin’e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Eylül ve Ali Asaf, ölümle pençeleşen Çetin’i hayata döndürmeye çalıştı. Komiser Çetin’in ameliyattan sağ çıkması Sultan’ı deliye döndürdü. Babasının ölümünden Ali Asaf’ı sorumlu tutan İpek, Eylül’den kaçarak Oğuz’la birlikte tatile çıktı. Baş başa vakit geçiren Oğuz ve İpek’in huzur dolu kaçamağı görülmeye değerdi. Ali Asaf, Eylül’ün makineye bağlı hastası Hayat’ın isteğine kayıtsız kalamadı. Hayat için kar yağdıran Ali Asaf bir kez daha Eylül’ün gönlünü fethetti. Sultan’ın organize ettiği yılbaşı yemeğinde bir araya gelen doktorlar keyifli vakit geçirdi. Bu sırada Sinan, hayata tutunmaya çalışan komiser Çetin’e müdahale ederek Ali Asaf’ın düşmanını öğrenmek istedi. Fakat Sinan’ın ters giden planı yüzünden Çetin hayatını kaybetti. Eylül, Ali Asaf’ın baba olma istediğine tepki göstererek herkese büyük şok yaşattı. Tam bu sırada Sultan’ın planıyla tüm doktorlar teker teker kendini kaybedip yere düştü. Kucağında Eylül’ü tutan Ali Asaf, çaresizce çevresinden yardım istedi. Ali Asaf, sevdiklerini kurtarabilecek miydi?