BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  MAGAZİN

Kalp Atışı Ali burak Ceylan kimdir Merve Çağıran ile aşk yaşıyor

Kalp Atışı dizisinin sevilen oyuncuları Ali Burak Ceylan ile Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki Ali Burak Ceylan kimdir nereli kaç yaşında. Ali Burak Ceylan'a dair merak edilen herşey İnternethaber'de

Abone ol

Show TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde oynayan oyuncu Merve Çağıran ve oyuncu Ali Burak Ceylan’ın set aşkı gerçek oldu.

Dizide İpek ve Oğuz karakterlerini oynayan çift, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ödül törenine el ele geldi. Milliyet’in haberine göre, Ali Burak Ceylan ve Merve Çağıran, muhabirlerin ilişkilerini sormasına cevap vermediler.

Peki Ali Burak Ceylan kimdir nereli kaç yaşında? İşte ünlü oyuncuya dair merak edilenler...

ALİ BURAK CEYLAN KİMDİR?  1991 yılında İstanbul’da doğan yetenekli oyuncu Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü mezunudur. Küçüklüğünde profesyonel anlamda güreş sporuyla ilgilenen ve Demirspor kadrosunda yer alan Ceylan yaşadığı rahatsızlık yüzünden bu spora devam edemedi.

Daha sonra binicilik sporuna yönelen genç oyuncu üniversitede de binicilik ile ilgi bir bölümü tercih etti. Eğitimi sonrası ilgisini atla rehabilitasyona yöneltti ve bedensel, zihinsel engelli kişilere terapi hizmetiyle ilgilendi.

Oyunculuk eğitimini ise Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlamıştır. Henüz 26 yaşında olan oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini reyting rekorları kıran Kara Sevda dizisiyle edinmiştir. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizide Tufan karakteriyle çok sevilmiştir.

Daha önce kısa filmlerde yer alan oyuncu bir de Talihsiz İntikam adlı tiyatro oyununda rol almıştır.

Son olarak Kalp Atışı dizisiyle ekranlarda gördüğümüz oyuncu, başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı dizide hırslı Doktor Oğuz karakterine hayat vermektedir.

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu ünlü çift ödül töreninde el ele