BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.416,15
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 26.bölüm fragmanı Eylül ile Ali Asaf ne yapacak?

Kalp Atışı 26.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 29 Aralık 2017 cuma günü ekrana gelecek olan Kalp Atışı 26.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kalp Atışı 26.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Show Tv'nin cuma günü ilgiyle takip edilen dizisi Kalp Atışı yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. 29 Aralık'ta ekrana gelecek olan Kalp atışı 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. 26.yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kalp Atışı'nda nefesler tutuldu. Hayranları tarafından ALEY olarak adlandırılan ve Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın canlandırdığı Eylül ile Ali Asaf çifti, yayınlanan son bölümde büyük tehlike atlattı. İçinde Ali Asaf'ın da bulunduğu ambulans, dışarıdan çıkılamayacak şekilde kapatıldıktan sonra ateşe verildi. Eylül ise büyük mücadele olarak buraya geliyor ve Ali Asaf için savaşıyor. Aynı zamanda Eylül babasınında ölümünün de peşini bırakmadı.

KALP ATIŞI 26.YENİ BÖLÜM FRAGMANI