BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanı Eylül'e bakın gelinlik giydi

Kalp Atışı 22.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. 1 aralık tarihinde ekrana gelecek olan Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kalp Atışı yeni bölümünde neler olacak? Kalp Atışı 22.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Show Tv'de cuma günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı 22.yeni bölümde neler olacak merak konusu. Herkes Ali Asaf'ın öldüğünü zannederken bunun Eylül rüyası olduğunu anladık. Peki Eylül ile Ali Asaf evlencek mi? Gelin yeni bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı SHOW TV'nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı'nın 22. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanını izleyen izleyiciler, Cuma akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm öncesinde oldukça meraklandı. İşte Kalp Atışı 22. bölüm 2. fragmanı. Gelin hep birlikte izleyelim.

EYLÜL GELİNLİK GİYİYOR

Herkesin uzun zamandır beklediği anlardan biri geldi çattı. Eylül ile Ali Asaf artık evlenmeye hazırlanıyor. Beraber büyük zorluklar atlatan ve artık mutluluğu hak ettiklerini düşünen ikili bakalım neler yapacak?