BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.427,03
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 21.yeni bölüm fragmanı Ali Asaf'ın sürprizine bakın

Kalp Atışı 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Kasım 2017 Cuma günü ekrana gelecek Kalp Atışı 21.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kalp Atışı 21.yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eylül ve Ali Asaf'ın aşkına şahit olduğumuz yeni bölümde büyük bir sürpriz geliyor. Gelin hep birlikte Kalp Atışı 21.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Kalp Atışı’nın Cuma akşamı ekrana gelecek 21. bölümünde Eylül’ün tüm çabalarına rağmen bomba patlar. Aynı gece Eylül ve Ali Asaf’ı ise evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Nazlı giderek dengesizleşirken Eylül onun oyunlarına beklenmedik bir tepkiyle karşılık verir. Diğer taraftan Esma ve Alp evliliği de sert bir kayaya çarpar. Esma’nın babasına! Kötü giden zamana inat Ali Asaf ve Eylül için o muhteşem an giderek yaklaşmaktadır. Mutluluğa adım adım yürümektedir iki aşık. Ve bir gün sonra bembeyaz gelinliği içindeki Eylül başka bir sabaha uyanacaktır.

Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 24 Kasım Cuma saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.