BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kalbimdeki Deniz 5. bölüm fragmanı Mirat'ı şok eden karar!

FOX TV'nin her bölümü merakla beklenilen dizisi Kalbimdeki Deniz'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Merakla beklenilen Kalbimdeki Deniz 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölümde, Deniz kendinden ziyade çocuklarının emniyeti için, Mirat’ı üzecek bir karar verir ve uygular. Peki Kalbimdeki Deniz'nin konusu ne? Kalbimdeki Deniz oyuncuları ve fragmanı haberimizde.

KALBİMDEKİ DENİZ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Fikriye’nin dolduruşlarıyla ayaklanan mahalleli Deniz’i mahalleden kovmak isterken, olaylar kontrolden çıkar. Mirat mahalleliye karşı Deniz’e sahip çıkar. Diyar işin bu noktaya geleceğini tahmin edememiştir. Denizler için üzülmekle beraber, kendi huzuru ve güvenliği için sessiz kalır, diğer yandan da Mirat’ın bu fitneden kendi payı olduğunu öğrenmesinden korkar. Cemile olup bitenlere çok üzülürken, Fikriye, sebep olduğu onca olaya rağmen hala söylediklerinin arkasındadır. Hülya Deniz’in düştüğü durumu bahane ederek, Ece’yi elinden alma girişiminde bulunur. Alihan’ı kaybetmekten korkan Şebnem, planlamadığı bir yalan söyler. Deniz kendinden ziyade çocuklarının emniyeti için, Mirat’ı üzecek bir karar verir ve uygular.

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bebeğini doğurmaya karar veren Deniz’e en büyük desteği Mirat ve babası verir. Deniz’in hamileliğini Hülya’dan öğrenen Şebnem paniğe kapılır. Hamileliği şimdilik gizli tutan Mirat ve Deniz’in paylaşımları Diyar’ı aralarında aşk doğuyor diye şüphelendirir. Mustafa ve Ece arasında çatışmalı bir diyalog başlarken, Mirat ise Hülya’ya güvensizliğini açıkça belli eder. Hülya ilk günden itibaren çekici bulduğu Mirat’a yaklaşmanın ve kendisine dair önyargısını kırmanın yollarını arar. Hülya’yla arası açılan Deniz ise hiç beklemediği bir şok yaşar. Şokun etkisinden kurtulamadan onu ilk günden beri rakip olarak gören Fikriye’nin dedikoduları ayyuka çıkar ve Mirat’ın onu tersleyip uyarmasının ardından hiç beklenmedik sonuçlara yol açar.

KALBİMDEKİ DENİZ DİZİSİ KONUSU

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

KALBİMDEKİ DENİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Deniz Öztuna
Özge Özberk
Zarif, duygulu, dürüst, çocuklarına ve yuvasına düşkün bir kadın. Naif, iyi ve saf yüreği nedeniyle, kimseden kötülük geleceğini düşünmüyor. Mutlu evliliğinin sonsuza dek süreceğine inanmakta. Ta ki kocası Alihan ortadan kaybolup, iş başa düşünceye kadar… Kendindeki mücadele gücünün o ana kadar farkında değil. Yaşadığı bu dramı, tüm zorluklara karşın, kendisi ve çocukları için hayra, yenilgiyi zafere dönüştürecek bir azme ve yüreğe sahip.

Mirat Yavuz
Kutsi
Çerkes asıllı dedeleri gibi mükemmel bir at eğiticisi. Son derece güvenilir ve dürüst, duyarlı, yaşayan her canlıya saygılı. “Bana ne dediğim gün ben olmam” diyecek kadar duyarlı ve yardımsever. Büyük bir sürprizle yollarının kesiştiği iki çocuklu Deniz’le, gerçek anlamda aşkın ne olduğunu anlayacak, hayatında ilk kez kök salmaya karar verecek.

Fikriye Yılmaz
Yeşim Ceren Bozoğlu
Mirat’ın komşusu. Dedikoducu ve hırslı bir kadın. Uzun yıllardır evlerine gidip pisliklerini temizlediği zenginlere karşı hınçlı. Mirat’a gençliğinden beri karşılıksız sevdalı.

Alihan Öztuna
Hakan Eratik
Deniz’in kocası. Hırslı bir iş adamı. Hayallerini gerçekleştirme özgürlüğünün ve her erkeğin zaafı olacak nitelikte güzel bir genç kadının çekimine kapılarak ailesini terk edecek kadar bencil.

Diyar Sarıkaya
Sebahat Kumaş
Güçlü ve zengin bir aşiret ağasının kızı. Yaşadığı çevre ve geleneklerin dar kalıplarına isyanı, büyük hayalleri var. Törenin hükmünden kurtulmak için kaçarak, bilmediği bir geleceğe adım atar.

Figen Yılmaz
Nazlı Pınar Kaya
Fikriye'nin kızı. Lüks hayata ve çevrelere imrenir. Kolay ve kısa yoldan o çevreden ve dar gelirli yaşamdan yırtma hevesinde.

Cemile Şahin
Güzin Usta
Mirat’ın mahalle komşusu. Rahmetli kocasından kalan dul maaşıyla tek başına yaşayan, vicdanlı, merhametli, anaç bir kadın.

Nejat Aksal
Hakan Vanlı
Hülya’nın kocası. Alihan’ın şirketinin hukuk danışmanı. Babacan, saygılı, vicdanlı bir adam.