BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  MEDYA

Kalbimdeki Deniz 38.bölüm fragmanı son bölüm neler oldu

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz son bölüm neler yaşandı? Bu hafta 37.bölümüyle ekrana gelen Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbimdeki Deniz 38.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kalbimdeki Deniz son bölümüyle yine izleyenleri kendine hayran bıraktı. Başrollerini Özge Özberk ile Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanında neler olacak?

Kalbimdeki Deniz yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirdi ve özür dahi diledi. 

Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirir ve özür dahi diler. Ama Mirat karşısında ezilmenin hıncını çıkarmak için kalleşçe bir tuzak kurmaktan da geri kalmaz. Fikriye’yi kaybetmekten korkan Turgut sürpriz bir hamle yaparken, Şebnem de Hülya’dan intikam almak için Artun’la bir anlaşma yapacaktır. Bu arada Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike ise adım adım yaklaşmaktadır. Mustafa her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi görüşmesine katlanamaz. Ece onu yatıştırmak için babasıyla tanıştırır ama işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmez. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.

KALBİMDEKİ DENİZ 38.BÖLÜM FRAGMANI