BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71
GÜNCEL

Kalbi duran kediyi hayata döndüren kahraman doktorlar!

Kalbi duran kediyi hastanenin doktorları kurtardı.

Her an beklemediğimiz bir şey başımıza gelebilir; eğer bir hastanede çalışıyorsanız, çalıştığınız hastanenin kapısına bembeyaz, tüylü tüylü bir sokak kedisinin sıkışıp kalbinin durma ihtimali de var.


​İşte, Özel Akgün Tem Hastanesi Acil Doktoru sevgili Halil Akyürek’in de başına bu geldi. Hastanenin acil servisinde görevliyken, kapıya sıkışan beyaz bir kedi yerde can çekişiyordu. O ve ekibi ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve onun minik kalbini tekrar küt küt attırmayı başardılar.Fotoğraftaki kedi hastaneden içeriye girmek isterken ne yazık ki kapanan kapının arasına sıkıştı. Kapının şiddetiyle kalbi duran kedi hastane Acil Servisi içerisinde can çekişiyordu. O sırada Acil Servis’te görevli Doktor Halil Akyürek (kırmızı gömlekli) kediyi fark etti ve videoda izleyeceğiniz gibi meslektaşlarıyla birlikte seferber olarak kediye kalp masajına başladı. Onun minik kalbini tekrar attırmak için harcanan tüm çabalar sonuç vermeye başladı. Neyse ki kediciğin minik kalbi Doktor Halil Akyürek ve meslektaşlarının dokunuşlarıyla tekrar atmaya başladı.Kedi, birkaç saat içerisinde toparlamaya başladı; hatta ufak ufak mama bile yedi.


Onun adı artık tıpkı yaşadıkları gibi “Mucize”… Ve en güzeli de kedimiz Mucize onun hayatını kurtaran Doktor Halil Akyürek ile bir ömür boyu aynı evi paylaşacak.


Kaynak: www.patiliyo.com

Sitene Ekle