BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kahvehane önlerine 'sigara bankı'

Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu, kapalı alanda sigara yasağının genişletilmesinin ardından kahvehanelere getirilen bazı kısıtlamaların iyileştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Abone ol

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Ekrem Uslu, kahvehane sahiplerinin sıkıntılarının çözümü noktasında bazı adımlar atıldığını vurguladı.

İlçede faaliyet gösteren kahvehane sahiplerinin daha önce saat 12.00'de işyerlerini kapatma zorunluluğunun bulunduğunu dile getiren Uslu, bu saatin 1.00'e uzatıldığını anlattı.

Alınan bu karardan memnuniyet duyduklarını ifade eden Uslu, ayrıca çay ocakları önüne 3 tabure koyma sınırlamasının getirildiğini anlattı.

Ancak yapılan girişim ve çalışmalarla tabure yerine bank uygulamasına geçileceğini duyuran Ekrem Uslu, "Tabureler yerine bank sistemi getirilmesini talep ettik.

Belediye'nin girişimleriyle bu talebimiz de yerine getirilecek. Banklarımızın çoğunluğu yapılmış durumda, ancak çalışmalar hala devam ediyor" ifadelerini kullandı.